Csak engem szomorít el borzasztóan a hegymászók sorsa? Szilárd esete például..
Figyelt kérdés
márc. 15. 19:00
61/64 anonim válasza:
Sziasztok. A legtöbb átlagember nem érti, hogy miért vannak kockáztatók? Mert más lelkületűek. Olyan férfiak, akik a veszélyben is elöl vannak. Ha kell a harcmezőn is legelől, a felfedező expedíciókban is az elsők között, az űrkutatásban, berepülő pilótaként, felhőkarcolók, magas hidak építőiként, mélytengeri búvárként stb. Bátrak. És a lányok az ilyen férfiakhoz szívesen mennek feleségül!! Pedig biztosan elgondolkodtak a közös jövőjük felől. És ha hegymászók, - mert ez a hobbijuk, - nem húzatják-tolatják fel magukat serpákkal, mert igazi mászók. Bátrak. De időnként túl sok kockázatot vállalnak. Azért mert rossz emberek? Nem, hanem azért, mert emberek és ezért tudnak tévedni is.
63/64 anonim válasza:
Maximálisan egyetértek a 61-essel. Aki meg ennnyire a családdal dobálózik, csak szólok, nem volt kötelező senkinek gyereket szülni sem neki. A felesége mégis megtette, esélyesen azért, mert ő maga is hegymászó, pontosan tudja, mivel jár ez.
Többször találkoztam amúgy a családdal, mindig aranyosak, jókedvűek voltak. Az utolsó útja előtt is láttam Szilárdot. Nem gondoltam, hogy az lesz a végső ilyen alkalom.
64/64 anonim válasza:
Lehet. Engem abszolut nem szomorít el. Aki hülye...és ennyit kockáztat, így járt. Visszanyalt a fagyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!