Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak engem szomorít el borzasz...

Csak engem szomorít el borzasztóan a hegymászók sorsa? Szilárd esete például..

Figyelt kérdés

márc. 15. 19:00
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
81%
Sziasztok. A legtöbb átlagember nem érti, hogy miért vannak kockáztatók? Mert más lelkületűek. Olyan férfiak, akik a veszélyben is elöl vannak. Ha kell a harcmezőn is legelől, a felfedező expedíciókban is az elsők között, az űrkutatásban, berepülő pilótaként, felhőkarcolók, magas hidak építőiként, mélytengeri búvárként stb. Bátrak. És a lányok az ilyen férfiakhoz szívesen mennek feleségül!! Pedig biztosan elgondolkodtak a közös jövőjük felől. És ha hegymászók, - mert ez a hobbijuk, - nem húzatják-tolatják fel magukat serpákkal, mert igazi mászók. Bátrak. De időnként túl sok kockázatot vállalnak. Azért mert rossz emberek? Nem, hanem azért, mert emberek és ezért tudnak tévedni is.
márc. 23. 13:31
 62/64 anonim ***** válasza:
23%
Minek ment oda
jún. 15. 14:21
 63/64 anonim ***** válasza:
60%

Maximálisan egyetértek a 61-essel. Aki meg ennnyire a családdal dobálózik, csak szólok, nem volt kötelező senkinek gyereket szülni sem neki. A felesége mégis megtette, esélyesen azért, mert ő maga is hegymászó, pontosan tudja, mivel jár ez.

Többször találkoztam amúgy a családdal, mindig aranyosak, jókedvűek voltak. Az utolsó útja előtt is láttam Szilárdot. Nem gondoltam, hogy az lesz a végső ilyen alkalom.

jún. 16. 19:16
 64/64 anonim ***** válasza:
Lehet. Engem abszolut nem szomorít el. Aki hülye...és ennyit kockáztat, így járt. Visszanyalt a fagyi.
jún. 16. 20:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!