Csak engem szomorít el borzasztóan a hegymászók sorsa? Szilárd esete például..
Figyelt kérdés
márc. 15. 19:00
51/64 anonim válasza:
Önként ment a halálba minek sajnáljam?!
52/64 Darius- válasza:
50- Igen a K2 nehezebben megmászhato. De oxigén nélkül is igaz ez ? Mert van 200 méter különbség, ami elég sok. Persze leginkább az játszott közre, ahogyan írtad, hogy nem vette túl komolyan. Mert ha az első sikerül, a második miért ne
53/64 anonim válasza:
Szia 51-es. Nem a halálba ment, hanem az Everestre. Úgy látom, te más emberben nem érzékeled, ami jó, igaz, szép, tiszta stb. Így nem is érzékeled azt a veszteséget, amit egy ilyen lelki beállítottságú embertársunk halála jelent.
54/64 anonim válasza:
Szia 52-es. Komolyan vette. De mint írtam, a sok negatív körülmény együttes hatása miatt a K2-nél könnyebben mászható Everest halálos csapdává vált szeretett Szilárdunknak.
55/64 anonim válasza:
Ha hős akart menni, miért nem mentette meg valaki életét, vagy fogadott örökbe egy kóborkutyát? Egyébként meg a legnagyobb hőstett édesapaként felnevelni egy gyereket.
56/64 anonim válasza:
Szia 55-ös. Sok ember életét tette szebbé, jobbá. Kedves személye sok embert gyönyörködtetett, inspirált. Kóbor kutyák örökbefogadásánál sokkal többet tett. Diákjai előtt élte egy jó és igaz ember példamutató életét.
57/64 anonim válasza:
Sziasztok. Ha Szilárd nem lett volna sikeres hegymászó, nagyon sok ember nem ismerte volna meg ennyire, ami emberben jó, szép, szeretnivaló. De tragikus halála megmutatta azt is, hogy jó emberek is követnek el hibákat. És hogy az élet milyen értékes.
58/64 anonim válasza:
57# Én nem bántani akarom őt, de én inkább a hétköznapi hősök híve vagyok. Az ember az életével tud segíteni másoknak. Emellett semmi rosszat nem kívánok neki, tényleg nem.
59/64 anonim válasza:
Ja oke, akkor en űrruha nelkul akarok kimenni az űrbe, nem a halálba akarok menni, hanem az űrbe
Az nem érdekel hogy biztos meghalok
60/64 Darius- válasza:
54- Juhász P.
Természetesen korábbi sikerei miatt is Erőss Zsolt mellett kijár neki az elismerés. Én nem vagyok hegymászó, de szintén ismerek többet közülük, mivel magam is hegyek által körülvett helyen élek külföldön. Ők tudják, hogy a siker fontos része tisztelni és komolyan venni a természetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!