Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak engem szomorít el borzasz...

Csak engem szomorít el borzasztóan a hegymászók sorsa? Szilárd esete például..

Figyelt kérdés

márc. 15. 19:00
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
12%
Szégyenek vagytok,amiket irtok egy halottról.
márc. 15. 19:22
 12/64 anonim ***** válasza:
78%
Felelőtlen alakok.
márc. 15. 19:22
 13/64 anonim ***** válasza:
36%
#11 igazat írtunk. Az nem szégyen.
márc. 15. 19:23
 14/64 anonim ***** válasza:
71%
Mit mondott a felesége?
márc. 15. 19:23
 15/64 anonim ***** válasza:
34%

"És a feleség reakciójáról mi a vélemenyetek?"

. Ugyanaz, mint Zavadszky Gábor, Benedek Tibor, Alekszej Navalnij feleségének reakciójáról.

márc. 15. 19:36
 16/64 anonim ***** válasza:
63%

Borzasztó, hogy nekik a hülye egóméregetésük fontosabb, mint azok az emberek, akik ténylegesen tőlük függenek. Akkor ne legyen családod, ne legyen gyereked.

Ráadásul itt nem is olyan emberekről beszélünk, akik az elsők. Mert ott még azt mondom, hogy LEHET, hogy van valamennyi értelme, mert ad valamit az emberiségnek. De a 81571057-es játékos, aki csak flexelni ment fel... na az csak róla és senki másról nem szól.

Az meg külön vicces, mikor megy a szöveg, hogy ezt a Szilárdot is miért nem mentette meg valami random serpa aki valamelyik másik észlénnyel volt ott.

Szerencsétlenek viszik fel ezeket a farokméregetőket, hogy legyen a gyerekeiknek miből enni, meg iskolába járni, miközben a nagy hegymászók leszarják, hogy a saját gyerekeikkel mi lesz.

És akkor még haljon is meg, csak hogy megpróbáljon megmenteni valami felelőtlen túristát.

márc. 15. 19:41
 17/64 anonim ***** válasza:
20%
Aki szerint nem sajnálatos vagy nem szomorú dolog az gondolkozzon el azon, hogy valószínűleg róla is ez lesz a véleménye azoknak akik ismerték.
márc. 15. 19:45
 18/64 anonim ***** válasza:
62%
#17 hagyjuk már, én nem kockáztatom a családom jövőjét. Ennél több eszem van és nem kizárólag én létezem saját magamnak....
márc. 15. 19:48
 19/64 anonim ***** válasza:
10%

Ezzel az elméleteddel egy csomó helyen kockáztatod. Autóbalesetben többen halnak meg, mint hegymászás közben. Szóval akkor hogy is van ez?

márc. 15. 19:50
 20/64 anonim ***** válasza:
85%
Engem személy szerint nem szomorít el. Elszomorít az ártatlanul balesetben meghaltak sorsa, az éhezőké, az indiai gyerek prostituáltaké, az afgán nőké, a betegen születetteké, az időskori szegénységben élőké és még folytathatnám sokáig. Aki önként vállal magas kockázatú tevékenységet, azt nem sajnálom. Tudta, hogy mire készül. Remélem mielőtt meghalt, gondolt arra, hogy mit eszik majd a gyereke.
márc. 15. 19:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!