Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért bántják sok helyen a...

Miért bántják sok helyen a romákat?

Figyelt kérdés
Hallottam olyan storyt, hogy Madridban egy turista megütött egy roma gyereket pedig ő csak árult dolgokat. Kozepsuliban ének tanárom roma származású volt és mindig mesélte, hogy a romák emelték fel ezt az országot és előbb voltak itt mint a kunok meg a hunok. És ha ennyire agresszívek a romak akkor ő is az lenne pedig senkit sem bántott. Sok roma munkáltató is van és nem tömi a zsebét úgy mint a magyar munkáltató, hogy lehúzza a dolgozót. És azt is mondta, hogy sok roma azért nem dolgozik mert nem akarják elvenni a magyarok elől a munkát mert akkor ezért bantanak őket.

2024. márc. 15. 17:25
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
88%
én egy rossz ember vagyok , én egy 80%+ faluban éltem 20 éves koromig ezért az esély megvolt nekik . az egyik eset ami jól jellemzi ezeknek a 80% , az egyik uzsorás tolatás közben elsodort egy putris növendéket majd a felbőszült família nekem ugrott mert biztos a paraszt volt na ennyit a kedvenceidről
2024. márc. 18. 12:26
 22/24 anonim ***** válasza:
91%

Ez a kérdés megfordítva helyesebb és érdekesebb is lenne:

Miért bántják sok helyen a romák a normális embereket?

Ez a kérdés bizony így volna helyes. :D

2024. márc. 18. 13:40
 23/24 anonim ***** válasza:
20''as téged baszratott már roma ember? Mett akkor nrm adnál nekik egy esélyt se. Mi a férjemmel nagyon sok esélyt adtunk. De mindd elbasz...ta. És mostanában zaklatnak minket. Ennyit róluk..allandóan hazudnak, atvernek, nagypofájuak és provokalnak. Ezt tudják. Ennyi. Nekem ne jöjjezek az eggyenlőség, meg segítsük őket, fel kell őket emelni. A nagy túróst. Én nem segítek eggyiknek se.
2024. jún. 24. 21:41
 24/24 anonim ***** válasza:

Persze, hogy többnek tudd érezni magad, de nem vagy több egyik embernél sem bármennyire is szeretnéd, max csak rosszabb mert sugárzik belőled a gonoszság! Ez pedig a TE választásod ;)

Az ilyen embereknek üzenem, nagyon sok FEHÉR roma van már, akik gyönyörű sikereket érnek el hiszen nem éri el őket a megkülönböztetés és a romák evolúciója ez irányba megy és még a segítséged SEM kell hozzá :D

2024. jún. 25. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!