Attól függ, mennyire komoly a dolog... Átköltöztetheted magadhoz, beszélsz a pacákkal, hogy mit ér el a tevékenységével, fel lehet jelenteni a zaklatót.
2022. okt. 9. 20:11
2/23 anonim válasza:
Miert nem jön el tőle a lány?
2022. okt. 9. 20:16
3/23 anonim válasza:
Ebből nekem az se világos, hogy a lány párkapcsolatban van-e az őt bántó férfival.
Mert ha igen, akkor első lépésként szakítania kéne és elköltözni tőle. Ebben segíthetsz neki, hogy pl. átmenetileg szállást adsz neki. De ha csak rinyál, de nem akar lelépni, akkor hagyd a csodába, mert önmaga hülyeségétől senkit se lehet megvédeni.
2022. okt. 9. 20:17
4/23 anonim válasza:
Csak egyszer kell felnyomni a csávót a nyakánál fogva a falra, ha kellően határozott vagy és van esze akkor nem zaklatja tovább.
2022. okt. 9. 20:18
5/23 anonim válasza:
Naivak vagytok.
A lányok mindig úgy hazudnak, ahogyan a pillanatnyi érdekük megkívánja.
Vagyis először érdemes utánajárni, hogy igaz-e egyáltalán, vagy csak egy újabb mese.
2022. okt. 9. 20:30
6/23 anonim válasza:
5-ösnek nagyon igazat adok abban, hogy először utána kell járni.
Ha valaki befogadja a másikat, meghallgatja, megvigasztalja, azzal rosszat nem tehet. De óva inteném a kérdezőt attól, hogy pusztán a lány elmondása alapján meg akarja verni a férfit, ahogyan 4-es tanácsolta.
2022. okt. 9. 20:35
7/23 anonim válasza:
Ki kell menteni, el kell tüntetni a csajt 1honapra legalább az ország másik felébe!
2022. okt. 9. 20:51
8/23 anonim válasza:
Te sehogy. Nem is feladatod. Neki kell a sarkára állni és megtenni a szükséges lépéseket. Annak semmi értelme, hogy próbálsz segíteni, megvereted magad, ez a hülye rongy meg visszatáncol ehhez a fasztarisznyához. Próbáltam már én is segíteni ilyen áldozat - barátoknak, én jártam rosszul, az meg inkább védte azt a selejtet. Pedig egy hívásába került volna, hogy véget vessen az egésznek, adtam volna neki szállást, utazást mindent. Én voltam a hülye ringyó aki ne folyjon bele, hogy a barátnőjét lilára verik és az éjszaka közepén engem hív fel, hogy kísérjem be a kórházba. Ok.
2022. okt. 9. 20:55
9/23 anonim válasza:
Volt itt pár hete egy sztori hogy a baratnője visszajár a masszőrhöz aki megerőszakolta...
2022. okt. 9. 20:57
10/23 anonim válasza:
Sehogy. Amíg a nő nem kér segítséget neked semmi közöd az egészhez. Ha akart volna már lépett volna. Neki így jó, ha hiszed ha nem vannak ilyen nők. Egyszerűen ezeket az agresszív szarháziakat szeretik.
Addig neked semmi közöd az egészhez amíg nem kér segítséget.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!