Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van elterjedve a nyugat-...

Miért van elterjedve a nyugat-európaiak között, hogy a szláv/keleti nők igényesek, szebbek?

Figyelt kérdés

Nagyon sok ilyen reels videót látok legalábbis, akár németekkel/angolokkal/amerikai lányokkal összeverve a keleti lányokat (a magyarokat is ide sorolják), hogy mennyivel igényesebbek, nőiesebbek.

Hát nem tudom. Én nő vagyok, és igen, igényes, szerintem csinos is, de nem látom, hogy olyan extrán csinosak lennének a magyar lányok. Vagy hogy az amerikaiak annyival igénytelenebbek lennének. Igaz, őket csak neten látom. Azonban jártam Lengyelországban is tavaly 2 hetet, ott annyit vettem észre, hogy erősebben sminkelnek, de azt se szépen, hanem sokan olyan igénytelen módon. Akkor közel van hozzánk Horvátország, oda is sokat járunk át, ott sem látok extrán csinos nőket.

Persze mindenhol vannak szépek, de nem tudom mi adott ekkora alapot a szláv/keleti nők “igényességi példaképnek” való kikiáltására, főleg instán, tiktokon?

márc. 12. 22:40
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
100%

A lengyel nőknél megfigyeltem hogy nagy orruk van amivel nem is lenne bajom de olyan furán belerondít az összképbe.

Teljesen össze vissza keveredett nép a magyar amúgy van itt mindenféle kinézetű ember nincs már tipikus magyar külső jellemvonás, szerintem a tatár és a török népirtások ezt elintézték már a középkorban.

márc. 13. 09:27
 32/34 A kérdező kommentje:

A lengyeleknek szerintem érdekes arcuk van többnyire. Nem kifejezetten szépek, de karakteresek, az arccsontjuk is.

No, de tényleg nem a természet adta szépségről, hanem a “csinált” szépségről, sminkelésről, öltözésről, frizurázkodásról beszéltem. (:

márc. 13. 10:14
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Hülyeség ez az egész,hogy hol a legszebbek.Minden országban vannak szépek,meg rondák is.
márc. 13. 11:14
 34/34 anonim ***** válasza:
51%

Miért van elterjedve a nyugat-európaiak között, hogy a szláv/keleti nők igényesek, szebbek?

Mert igényesebbek ahogy mondtad amerikába a híresség is melegítőbe járkál, itt egy átlagos női is felöltözik szépen és nem olyan fejjel megy mintha most szállt volna ki egy férfi nemiszervből.

márc. 13. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!