Miért van elterjedve a nyugat-európaiak között, hogy a szláv/keleti nők igényesek, szebbek?
Nagyon sok ilyen reels videót látok legalábbis, akár németekkel/angolokkal/amerikai lányokkal összeverve a keleti lányokat (a magyarokat is ide sorolják), hogy mennyivel igényesebbek, nőiesebbek.
Hát nem tudom. Én nő vagyok, és igen, igényes, szerintem csinos is, de nem látom, hogy olyan extrán csinosak lennének a magyar lányok. Vagy hogy az amerikaiak annyival igénytelenebbek lennének. Igaz, őket csak neten látom. Azonban jártam Lengyelországban is tavaly 2 hetet, ott annyit vettem észre, hogy erősebben sminkelnek, de azt se szépen, hanem sokan olyan igénytelen módon. Akkor közel van hozzánk Horvátország, oda is sokat járunk át, ott sem látok extrán csinos nőket.
Persze mindenhol vannak szépek, de nem tudom mi adott ekkora alapot a szláv/keleti nők “igényességi példaképnek” való kikiáltására, főleg instán, tiktokon?
Nem értitek a kérdés lényegét. Nem arról van szó, hogy kinek mi tetszik, hanem hogy ezt mémelik folyamatosan, hogy a nyugati nő buggyos melegítőben, kócos hajjal ugrik le a boltba, a keleti pedig hajat vasal, sminkel és felveszi a kisestélyit azért, hogy lemenjen a sarokra egy kiló kenyérért.
Ami nyilván nincs így általánosságban, csak itt talán gyakrabban előfordul, mert mint minden, hozzánk később jutnak el eszmék, stb, itt még nem annyira elterjedt, hogy fogadd el magad ahogy vagy, több a komplexusos ember aki úgy gondolja, hogy minden pillanatban tökéletesnek kell mutatkoznia mindenki előtt.
1, szerintem ez csak a neten van így.
2, a neten a szép nők felülreprezentàltak, akàr itt a menő üzletemberek, mérnökök (remélem àtment a lényeg).
3, kell a kattintàs, ezek az emberek ezt megélhetésből csinàljàk.
Mondok még példàt: van valami Lydia istentudjakiaf@szom nevű twitch/instapitsa. Reakcióvideó a reels-ei java, amiben a butàcska, ukràn szàrmazàsú nőt jàtssza. Hogy miért: mert kell a klikk, meg a zseton.
Emellett: az àtlagember nemigen mutogatja magàt, inkàbb tartalom fogyasztó, semmint gyàrtó.
Mert a nyugati számára a magyarok és a szlávok olyan egzotikusnak tűnnek, mivel nem ismernek minket.
Én meg ismerek egy rakat ukrán és orosz nőt személyesen, és nyugodtan mondhatom, hogy semmivel sem szebbek, mint az amerikaiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!