Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van elterjedve a nyugat-...

Miért van elterjedve a nyugat-európaiak között, hogy a szláv/keleti nők igényesek, szebbek?

Figyelt kérdés

Nagyon sok ilyen reels videót látok legalábbis, akár németekkel/angolokkal/amerikai lányokkal összeverve a keleti lányokat (a magyarokat is ide sorolják), hogy mennyivel igényesebbek, nőiesebbek.

Hát nem tudom. Én nő vagyok, és igen, igényes, szerintem csinos is, de nem látom, hogy olyan extrán csinosak lennének a magyar lányok. Vagy hogy az amerikaiak annyival igénytelenebbek lennének. Igaz, őket csak neten látom. Azonban jártam Lengyelországban is tavaly 2 hetet, ott annyit vettem észre, hogy erősebben sminkelnek, de azt se szépen, hanem sokan olyan igénytelen módon. Akkor közel van hozzánk Horvátország, oda is sokat járunk át, ott sem látok extrán csinos nőket.

Persze mindenhol vannak szépek, de nem tudom mi adott ekkora alapot a szláv/keleti nők “igényességi példaképnek” való kikiáltására, főleg instán, tiktokon?

márc. 12. 22:40
1 2 3 4
 21/34 Darius- ***** válasza:
42%
Nincs elterjedve ilyen.Rosszak az informácioid. Hiteltelen forrásokból tájékozódsz. Relatív és szemelyfuggo ki szép nem naciok alapján döntik el. A kérdésed így értelmetlen és szerintem kamu . A nyugatiak között is vannak igénytelen. A legtöbb szépségverseny győztesei nőknél India és Venezuela.
márc. 13. 00:31
 22/34 anonim ***** válasza:
58%

Nem értitek a kérdés lényegét. Nem arról van szó, hogy kinek mi tetszik, hanem hogy ezt mémelik folyamatosan, hogy a nyugati nő buggyos melegítőben, kócos hajjal ugrik le a boltba, a keleti pedig hajat vasal, sminkel és felveszi a kisestélyit azért, hogy lemenjen a sarokra egy kiló kenyérért.

Ami nyilván nincs így általánosságban, csak itt talán gyakrabban előfordul, mert mint minden, hozzánk később jutnak el eszmék, stb, itt még nem annyira elterjedt, hogy fogadd el magad ahogy vagy, több a komplexusos ember aki úgy gondolja, hogy minden pillanatban tökéletesnek kell mutatkoznia mindenki előtt.

márc. 13. 02:00
 23/34 A kérdező kommentje:
#22, KÖSZÖNÖM! :D
márc. 13. 02:27
 24/34 Darius- ***** válasza:
22- a címben nemcsak az áll, hogy igényesek. Én például Oroszországban élek. Tény, hogy nem igényesebbek itt a nők.De nem is rondabbak.
márc. 13. 03:56
 25/34 anonim ***** válasza:
45%
24# Az már csak a társadalom tükre, hogy a szépséget a puccba vágom magam szinonimájaként használjuk :)
márc. 13. 04:04
 26/34 anonim ***** válasza:
62%
Az hogy sok szláv főleg, kénytelen kicsit kurvulni, mert elég csórók arrafelé, meg elég sok a vodka. Így előkelőbb helyen van náluk a pasifogási akció mint máshol. Ez nem az utcán hétköznap fog látszani, mert főleg neten nyomulnak, illetve a nyaralóhelyeken. Így terjed. És sok nemzet ezt látja, ami szintén a nyaralóhelyeken jön össze, vagy netes ismerkedéseknél.
márc. 13. 04:12
 27/34 A kérdező kommentje:
#26 csinos valaki, kicsípi magát=kurwa ? :D
márc. 13. 06:27
 28/34 Noren1989 ***** válasza:

1, szerintem ez csak a neten van így.

2, a neten a szép nők felülreprezentàltak, akàr itt a menő üzletemberek, mérnökök (remélem àtment a lényeg).

3, kell a kattintàs, ezek az emberek ezt megélhetésből csinàljàk.

Mondok még példàt: van valami Lydia istentudjakiaf@szom nevű twitch/instapitsa. Reakcióvideó a reels-ei java, amiben a butàcska, ukràn szàrmazàsú nőt jàtssza. Hogy miért: mert kell a klikk, meg a zseton.

Emellett: az àtlagember nemigen mutogatja magàt, inkàbb tartalom fogyasztó, semmint gyàrtó.

márc. 13. 06:58
 29/34 anonim ***** válasza:
27, nem egyáltalán nem lesz attól k hogy csinos, de olyat sokat hallottam hogy pl orosz ukrán stb nő mindenképp külföldi pasit akart, sokan olaszt, délebbit, nyugatabbit. Miattuk nyomulnak amiben nemcsak a vonzalom játszik közre hanem azért az érdek is. És a nyaralóhelyeken szórakozóhelyeken meg esetleg beleadnak apait anyait, inkább anyait. De ezek csak egyedi esetek, mert ettől nem lesz az összes nő hasonló, viszont ezek feltűnőek és terjednek.
márc. 13. 07:27
 30/34 anonim ***** válasza:
32%

Mert a nyugati számára a magyarok és a szlávok olyan egzotikusnak tűnnek, mivel nem ismernek minket.

Én meg ismerek egy rakat ukrán és orosz nőt személyesen, és nyugodtan mondhatom, hogy semmivel sem szebbek, mint az amerikaiak.

márc. 13. 08:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!