Ide figyelj, az én férjem is vagyonos ember, én attól még a diplomámmal nem maradok otthon konyhatündérkedni 0-24, mert kb megbolondulnék.
Pláne ilyen felfuvalkodott pojácát nem szolgálnék mint a 17-es vagyonos emberke.
Sosem értettem, néhány nő miért kap agyrákot, amikor a főzés kerül szóba párkapcsolaton belül...
Bár annyi magyarázatot múltkor már találtam rá, miszerint a feminista nők a leglustábbak a világon.
Inkább tépik a szájukat, sértegetik a férfiakat, mintsem megmozdítsák a nagy valagukat.
Na ezért is van a többség egyedül, mert a saját kölküket se tudnák ellátni, ha akarnák is.
Csak tudnám, minek tobzódnak az ilyenek egy párkapcsolatok kategóriában, ha nem akarnak nőként létezni....
Fujjj, de utálom a feministákat, blöeeee.
Nekem nem fontos, én éttermi szinten tudok, szinte bármit elkészítek. (Desszerteket nem tudok)
Így nekem ez nem fontos.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!