Hogyan szóljak be egy bunkó srácnak aki bejön de még köszönni se tud?
Én jelöltem be, én kerestem a társaságát, és valamelyik hétvégén elhivott meginni valamit, de nem lett semmi miatta a taliból. (Régi haver amúgy)
Múltkor egy buszon utaztunk, de vagy Nagyon nem ismert meg vagy annyira bunkó, hogy még köszönésre se méltatott.
De attól az ismerősei közt még megtart.
Valahogy be akarok szólni neki, valami frappáns flegma szöveget mondjatok, mert ki nem állhatom, ha hülyítenek.
"Ilyenek a nők, a szemeteket szeretik,
Izgatja őket ha a pali kib@szik
Velük, azt hiszik, megváltoztatnak,
De későn veszik észre, hogy hibáztak.
A nevem Zoli, nem Pali,
Nekem élvezet a nőkkel kib@szni.
Rosszul hitted ha úgy gondoltad,
Más is izgat mint a finom kis valagad."
Velem regen csinalta ezt egy lany, egyszer mellettem ult, kerdezgetett mit dolgozok stb, de nem vette eszre hogy nem akarok beszelgetni vele, masnap amikor elmentem mellette a buszon utanmszolt, hogy mivan koszonni se tudsz?, mintha 500 eves haverok lennenk ugy mondta, aztan a tobbi alkommal direkt elore ult hogy mindig menjek el melette es mindig beszolt hogy bunko
En nem tudom ezek hogy gondolkodnak, nem tudjak elfogadni ha valaki nem akar ismerkedni veluk vagy mivan??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!