Mennyire ítélkezel az emberek felett?
Figyelt kérdés
2024. márc. 10. 17:20
1/17 anonim válasza:
Van véleményem, de nem osztom meg, és tudom, hogy nem nálam van az egyetlen abszolút igazság.
Pl. ha valaki nyitott kapcsolatban él, nekem arról a privát véleményem az, hogy képtelen igazi szerelemre, vagy fél tőle, DE ezt megtartom magamnak, és elfogadom, hogy mások nem így gondolják.
2/17 anonim válasza:
Minél idősebb leszek, annál kevésbé. Fiatal koromban eléggé el voltam telve magammal, és nagyon könnyen alkottam véleményt másokról. Most már tisztábban látok mindent, elsősorban saját magamat és a hibáimat, rossz döntéseimet.
3/17 anonim válasza:
Amennyira csak akarok. De nem mondom meg nekik, eszreveszik maguktol is, mi a velemenyem roluk. Ki igy, ki ugy. Nekem 8. ;-)
4/17 anonim válasza:
SOHA nem itélkezem. Véleményem van, de az más dolog.
5/17 anonim válasza:
Irj ki pár kérdést a problémáidról es agyonaláznak. Abbol úgy nyersz egy képet.
6/17 anonim válasza:
Sajnos magamban sokszor ítélkezem másokról, nem igazán jó tulajdonságom, de ez van.
7/17 anonim válasza:
Mar a kerdest sem ertem. Amugy miert ne lehetne velemenye barkinek? A narcik nem szoktak birni a kritikat, ezek kapnak hiszterikusan idegrohamot tole. ;-)
8/17 anonim válasza:
A vélemény és az itélkezés nem ugyanaz, két teljesen különbözö dolog!
9/17 anonim válasza:
8. OK. Elarulod, mi a kulonbseg?
10/17 anonim válasza:
A véleményt magadban fogalmazod meg, az itélkezés meg mások elötti nyilvános hözöngés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!