Mi az, amit nagyon sokan szeretnek, te viszont utálod?( Legyen az bármi)
Figyelt kérdés
márc. 8. 16:45
11/24 anonim válasza:
Star Wars, akciófilmek, szuperhősös filmek..
13/24 anonim válasza:
Roma mulatós "zene" (Nem a magyar nóták, vagy a valódi művészi értéket képviselő régi cigány zenék! Hanem Kis Grófo, Dögös Robi és hasonlók, azokkal ki lehet kergetni a világból)
14/24 Metionin válasza:
Gyerekek, sör, sportműsorok, a legtöbb film és sorozat, tipikus ajándékok pl. virág.
15/24 anonim válasza:
Cukros üdítőitalok többségé, energiaital.
16/24 anonim válasza:
Ruhavásárlás nőként. :D Magyar celebes műsorok, vetélkedők - semelyik típus nem érdekel, egyáltalán, tényleg, nem, nem szoktam belenézni, a háttérben sem megy. Pezsgő. Wellness vagy olyan nyaralás, amikor egy hétig a tengerparton "vagy".
19/24 anonim válasza:
Sportközvetítések többségét, alkoholos italokat, cigit, ruhavásárlást (nő létemre), mulatós zenét, magyar zene többségét, szuperhősös filmeket, energiaitalt (már az illatától rosszul vagyok, pont, mint a ciginél), szórakozóhelyeket, tehetségkutatókat, reality műsorokat. Virágokat kapni ajándékként.
Valamint, bár nem teljesen az "utálom kategória", de a közösségi oldalakat sem szeretem, csakis a beszélgetős részüket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!