Nem éltem az életet, nem jártam el szórakozni, nem szereztem barátokat sem. Mi lesz ennek a következménye?30/F
Figyelt kérdés
márc. 8. 11:33
11/16 anonim válasza:
Én ugyanezt érzem 27 éves férfiként. Elment mellettem az élet.. És minél idősebb leszek, annál nehezebb lesz bepótolni a szép emlékeket és annál nehezebb lesz barátkozni is.. 😕
12/16 A kérdező kommentje:
Hát azért az túlzás, hogy előttem az élet, az életem felé elment. Legalább annyi össze jött, hogy 40-50 éves nőkkel sikerült szexuális kapcsolatot létesítenem.
márc. 8. 15:37
13/16 anonim válasza:
Jól tetted. Sokan szeretik a milfeket.
14/16 anonim válasza:
Rosszul megfogalmazott kérdéseket teszel fel, és számolod a válaszokat.
Azt mondd, mit szeretnél, aztán azt, hogy mi tart vissza.
16/16 anonim válasza:
Kicsit magamból indulok ki:
hiányérzet, csalódottság, kis elkeseredettség, nem megfelelő minőségű kommunikációs-, és egyéb szociális készségek, képességek, esetleg ezek (teljes) hiánya.
Deee -bármilyen klisé is- nem késő változtatni most sem. Nem annyira egyszerű, mint fiatalabb korban ugyan, de még bőven van rá időd, alkalmad, hogy élni kezdj. Csak minél tovább halogatod, annál nehezebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!