Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha ez életem legnagyobb...

Ha ez életem legnagyobb problémája, már kérdést se írhatok ki megjegyzések nélkül?

Figyelt kérdés
Az az értésem van, mintha mostanában nem lehetne bármi kérdést kiírni anélkül, hogy valaki jönne a "ez életed legnagyobb problémája?" "micsoda hisztis személy vagy" "ennyi gond van az életedben?" és társaikkal. Lehet valakinek tényleg ez a legnagyobb problémája jelenleg és csak véleményeket kér, kis segítséget, erre ilyeneket kap. Miért baj ha bármi apróságot amit gondnak tartunk és segítséget kérnénk, tanácsot máris jönnek ezek és felnagyzolják a dolgot. Nyilván nem ez a legnagyobb probléma az életben de sokszor jól esik megértő vagy segítő válaszok nem pedig lenézőek. De nem csak ez mintha egyre rosszindulatúbb, nyers stílusban szoktak reagálni egyesek bármi legyen is a kérdés. Miért van ez? Láttam olyat is, hogy pár komment reagált valamire és leírták hogy az ő sulijukban, hogy volt erre valaki "kit érdekel 12-13 mit gondol, te kérdeztél? Nyilván utána érthetőbb volt a szitu de miért kell ilyen durván reagáláni véleményre ami a kérdéshez kapcsolódik? Jó mindig is voltak ilyen emberek de mostanában mintha túl sok lenne. Ti tapasztaltatok e ilyesmit?

2024. márc. 6. 15:36
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
10-nem zavar annyira, csak kellemetlen és mindenki mint te is felnagyzol pedig fele nem ekkora a gond!
2024. márc. 6. 16:34
 12/22 A kérdező kommentje:
Régen az volt az oldal mottója hogy "amit máshol nem mertél itt megteheted." hát már nagyon nem az...
2024. márc. 6. 16:49
 13/22 anonim ***** válasza:
Megnek megteheted most is, csak meg kell tanulni ignorálni a fogyatékosokat.
2024. márc. 6. 16:54
 14/22 anonim ***** válasza:

Még annyit, hogy megértelek kérdező, íme az enyém:

https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik__1257423..

2024. márc. 6. 16:55
 15/22 A kérdező kommentje:
14-Olvastam és egyet értek veled! na hogy néha nem használom az oldalt max olvasásra de semmi kérdés sem komment így kicsivel nyugodtabb főleg hogy másokat látok vitatkozni :D.
2024. márc. 6. 16:58
 16/22 anonim ***** válasza:
72%
Mert te folyamatos baromságokat és kamukat írsz ki, pl hogy anyád túl hangosan ásít és számodra kibírhatatlan. Mégis milyen “segítséget” lehet erre várni?
2024. márc. 6. 17:03
 17/22 anonim ***** válasza:
Nekem az az életem legnagyobb problémája, hogy még sohasem ettem epres nokedlit..
2024. márc. 6. 17:05
 18/22 anonim ***** válasza:
Senki sem fújja fel a problémádat, a te problémád törpül el más problémájához képest. Ebbe kéne belegondolnod és felfogni, ez mit jelent. #10
2024. márc. 6. 18:39
 19/22 anonim ***** válasza:

"Nekem az az életem legnagyobb problémája, hogy még sohasem ettem epres nokedlit.."

Ezen segíthetek :D

2024. márc. 6. 19:08
 20/22 anonim ***** válasza:

Talán mert sok ilyen kérdés (pl. éppen ez is) nem arról szól, hogy megoldást keresel egy problémára, vagy véleményeket egy ügyben, hanem valójában azt várod, hogy megerősítsenek, hogy persze, igen, a világ szar, és neked van igazad. Ha meg nem ez történik, akkor neked áll feljebb.

Ez egyébként egy jellemző viselkedésminta, ám nem visz közelebb a megoldáshoz. A kijózanító válaszokkal ellentétben.

2024. márc. 6. 22:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!