Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A tinik miért fogyasszák...

A tinik miért fogyasszák jobban a hellt mint a monstert talán az olcsóbb és ezt szokták meg?

Figyelt kérdés
Én a monstert jobban szeretem több van benne nem fogy ki olyan hamar mint a hell.
2024. márc. 4. 16:50
 1/9 anonim ***** válasza:
28%
A Monster szerintem sokkal édesebb és emelyítőbb. Rágógumi íze van..
2024. márc. 4. 16:52
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
A Monster sokkal drágább.
2024. márc. 4. 16:57
 3/9 anonim ***** válasza:
76%

"több van benne"

A nagy palackos ásványvízben annál is több van, és sokkal olcsóbb is.

2024. márc. 4. 17:03
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
Én lassan 3 éve nem eszek cukrot, úgyhogy nálam az a szempont hogy a cukormentes energiaital is finom legyen. Nekem a hell zero nem ízlik, míg mondjuk Monsterban nagyon finom a hamiltonos, a görögdinnyés meg az uborkás is. És mind cukormentes. Hellt csak akkor iszok ha nincs más. Általában monstert veszek, ha nincs akkor redbullt, ha az sincs akkor hellt.
2024. márc. 4. 17:09
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
Én párszor ittam csak Monstert és nekem mindegyik olyan volt, mint valami tömény édes hányás, plusz drága is. Úgyhogy inkább Hell párti vagyok.
2024. márc. 4. 17:13
 6/9 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm szépen a választ.
2024. márc. 4. 17:22
 7/9 Szolovjov ***** válasza:
100%
Én már azt sem értem, egyáltalán minek kell bármelyiket inni. Energia az ételben van.
2024. márc. 4. 18:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy az hogy drágább a Monster bár nagyobb, de jó lenne ha lehetne kapni kisebb kiszerelésben mert azzal jobban elvagyok. Ízben szerintem a legjobb még a Burn ami ízlik. A Hell nem jön be, az új AI ami esetleg jó.
2024. márc. 5. 12:02
 9/9 anonim válasza:
Én Inkàbb Monstert iszok
2024. ápr. 13. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!