Mi az a hozzávaló amit ha meglátok egy energiaitalon vagy bármilyen dobozos üdítőn tudhatom hogy azt inkbb ne fogyasszam el?
Sziasztok.
Mindig is tudtam hogy nem egészséges az energaital, nem is fogyasztottam évekig, viszont az utóbbi időben egyre gyakrabban iszok koffeinmentes hell-t. Természetesen elolvastam az összetevői listát, de a nem túl tág tudásommal nem tudtam semmit felismerni ami egészségtelen lenne. ( [link] ) Régen mindig a taurinnal dobálózott mindenki hogy amiatt egészségtelen, viszont az ebbe nincs.
És még annyi lenne hogy attól hogy egy energiaital koffeinmentes kevésbé káros?
Köszönöm a vákaszokat előre is.
Igazából egy egy aromás cukros víz, vitaminokkal.
A cukor pl olyan ami káros. Egy ilyenben 27 gramm cukor van. Tehát két teljes evőkanál. Na azt kellene elkerülni. Ha ezen kívül semmi mást nem eszel soha amiben cukor van akkor határértéken belüli. De még egy túrórudi vagy csoki, keksz-, müzli bármi és már az egészségtelen cukortartományban vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!