Keveset keres, rossz iskolarendszerben tanulnak a gyerekei, az állami egészségügyi ellátásban nem kap megfelelő ellátást.
A nagy ember ... propagandája minden nap elmondja, hogy neki milyen jó. Ő pedig ezt al is hiszi.
hmm. en regen külföldön elek itt ragadtam egyetem utan, lett parom van gyerekunk de sokat jarunk haza.
En öszinten szolva ugy latom jol, normalisan.
Latom a szüleimet, a barataimat akiknek van 1 vagy 2 gyerekük.
Mindenkinek van 2 kocsija, haz romai part körül vagy Budan lakasuk van (vagy berlik ezt pontosan nemtudom hogy sajat e gondolom azert az nem)
Eljarnak a gyerekekkel szorakozni (bicikli, etterem, mondjuk meg kicsik a gyerkek szoval nem kell mozi, laptop,mpbiltelefon...)
Gyümölcs jo etel, normalis markas csoki pl kinder bueno volt naluk amikor ott voltunk nem a LIDL-es olcso csoki... szoval szerintem az en benyomasom jol.
Atlagos egyetemi allasuak mind: ügyved, orvos, tanar, kemikus. Szoval nem celeb, politikus vagy ilyesmi milliomos magyarok
A baj csak ott van, hogy az átlag nálunk sokkal alacsonyabban van, mint egy normális országban.
6os... 5ös vagyok ezt nem irom ala. Becsben elünk nekem több ismerösöm el jonnan pesten mint becsben itt.
Itt vagy a nagyon jol keresok vannak
vagy (mint mi) atlagosak de itt becsben az atlag csalad nem jar el moziba hetente es etterembe ahogy az ismeröseim pesten.
Nem nagyon érthető az amit írsz.
De egy átlagos magyar család nem engedheti meg, hogy rendszereen étterembe járjon.
Ha azt gondolod, hogy az ügyvéd, az orvos, a kémikus átlagember, akkor ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!