Miert van az, hogyha veszek valamit amire magyarorszagon valszeg egy atlagember nem koltene ennyit furan erzem magam?
Nem az, hogy tobb a penzem, mert nem.
Peldaul ilyenek, hogy inkabb sporolok egy dragabb dologra azert hogy premiumabb legyen es jobb legyen a minosege, nem veszem meg az olcsot, mint sokan ezt teszik. Amikor megvettem az adott dologbol a dragabbat, mindig furan erzem magam, mert szerintem mas nem koltott volna erre ennyi penzt... De utanna eszembe jut, hogy ott vannak azok, akik akar 100 ezret elszivnak havonta, vagy nagyon draga kocsival jarnak, ezutan jobban erzem magam.
#2 Le van pontozva, pedig van igazság ebben a spórolásra nevelés dologban.
Persze, nem kell szórni a pénzt, de sokakban már szinte beteges önmegtartóztatásba megy át ez az egész. Emlékszem nekem is ez volt, hogy ha bármire pénzt adtam ki akkor utána konkrétan rosszul éreztem magamat napokig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!