Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egyetértetek ezzel?

Egyetértetek ezzel?

Figyelt kérdés

"Kettő nem létezik es az vagy amiként biológiailag megszületsz. Nem az aminek képzeled magad a mentális betegseged miatt."

Én maximálisan.

2024. márc. 1. 08:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
50%

Ez az állítás egyszerűen nem igaz. A nemi fejlődés minimum hét lépcsős. Kezdve a kromoszómáktól, a csírasejtek, belső, külső nemiszervek kifejlődése , a hormonok képződése, a hormonreceptorok helyes működése, a mellékvese egészsége, ez mind! És ha ezekkel minden rendben van, akkor lesz az egyénnek egy harmonikus serdülése.

Ezen a hosszú úton létező valamennyi kórállapotot vitatod a brutális leegyszerűsítéseddel.

Ezek létező dolgok, és az egyén szintjén lehet gond ezekből, hogy csak kettőt említsek: a termékenységével ( AIS, régi nevén Morris szindróma) Vagy a sportolói jogtalan előnyszerzéssel : CAH ( szerinted igazi nő), szerintem nem jogos ennyi saját tesztoszteron mellett felserdülten női mezőnyben futni.

2024. márc. 1. 14:42
 22/26 anonim ***** válasza:
18%

#18 vagyok

Hiába pontoztok le durciból, attól még így van 😙

2024. márc. 1. 15:18
 23/26 anonim ***** válasza:
70%

#19 az olyan ember biológiai szempontból selejt, mivel rosszul fejlődtek a génjei.

Nem bántásból, de pusztán a tényeket nézve írom ezt most.

Attól még lehet jó ember, de születési rendellenességgel él, és elég kevesen vannak, tehát nem besorolható lényegében.

2024. márc. 2. 06:35
 24/26 anonim ***** válasza:
34%
Na kerdezo a hermafroditak hova tarotoznak??
2024. márc. 2. 06:37
 25/26 Senior Séf ***** válasza:
30%
Főleg.
2024. márc. 2. 17:01
 26/26 anonim ***** válasza:
29%

Nekem van ilyen ismerősöm, és rajta inkább azt látom, hogy ő nem képzelte magát férfinek, teljesen, tökéletesen tisztában volt vele, hogy egyébként egy csinos lány, viszont a lelke mélyén az ő személyisége férfi volt, ami nem egyezett meg a testével, és ezért szenvedett, amíg aztán edzéssel, hormonokkal, meg ilyen reverz mellplasztikával nem "csinált" magának egy férfitestet, kezdett férfi ruhákban járni és férfiként élni. Azt nem tudom, van-e valamilyen pénisze, menstruál-e még, de amúgy meg nem mondanád, hogy ő régen Betti volt és nem Béla, és nem az a kedvenc szórakozása, hogy óvodásokat győzne meg vármiről, dolgozik, van egy barátnője, vannak hobbijai, szóval éli az életét, mint bárki más, és most lehet vitatni, hogy ez egy mentális betegség-e, de amíg senki másnak nem árt, addig számomra teljesen mindegy. Az egyetlen terület, ahol ez problémás lehet, az a profi sport, ahol előnyre tehetnek szert a született nőkkel szemben (mert valamiért ilyenekben hívják ki a nőket, mint úszás, legalább is én még nem hallottam olyan transzról, aki gimnasztikában akart volna született nőkkel versenyezni, ahol nekik a hajlékonyságuk miatt előnyük van).

De ilyen identitásképző rengeteg van, nem csak a nem. Nagyon buta példa, de az én identitásomnak része, hogy egy _karcsú_ nő vagyok, és én nőnek is születtem, ezzel nincs probléma, viszont hiába vagyok relatíve magasabb, és lennék egészséges, normál súlyban akár 70 kilósan is, nekem mégis az 55kg-os formám az, aminél boldog vagyok, hogy úgy nézek ki, ahogy a fejemben elképzelem, hogy kinézek, mikor "dagadt" voltam (64kg :D technikailag sosem voltam tényleg dadgadt), akkor idegennek éreztem a testem, ha hozzáértem vagy láttam valamiben visszatükröződni.

2024. márc. 3. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!