Egyetértetek ezzel?
"Kettő nem létezik es az vagy amiként biológiailag megszületsz. Nem az aminek képzeled magad a mentális betegseged miatt."
Én maximálisan.
*Ja torz sérult személyiségek ezek. Talán mentális zavar ki tudja.
Vannak pl erdőnevelte árva gyerekek. Kutyaként viselkednek. Mikozben emberek. De allatok közt nőtt fel.
Googlen is megtalálhatók.
Es kutyának/farkasnak hiszik magukat. Az éntudatuk se az hogy ő ember. Hiába az.
A tudósok ezzel külön foglalkoznak is hogy mitől ember vki. Mert nem csak attol hogy megszületik. Ha az én tudata közben meg kutya.
Emberré az ember teszi csak a másikat.
Akiket pl farkasok kutyák "nevelnek" fel, annak emberi jegyei nincsenek a testén kívül.
"Két nem létezik, férfi és nő, és a kettő közül az vagy, aminek megszületsz. Nem az, aminek képzeled magad a mentális betegséged miatt."
Nem, az ember kompexebb, ne keress igazolást a faék egyszerű gondolkodásodra. Ezzel az erővel téged is beskatujázhatnánk 1 csoportba, amibe te nem akarsz bekerülni.
Szóval szerinted egy férfi, aki nőnek képzeli magát, az nő?
Ahogy 13-as írta. ez egy jóval komplexebb téma, és ne feledjük, Magyarországon 14 éve fidesz, tehát a magyarok többsége nem egy zseni.
Szóval ez a kérdés is inkább az bizonyítja, hogy a buta, de meglehetősen magabiztos átlag magyar nagyon vevő a propagandára, faék egyszerűségű gondolkodásával nem érti az összetettebb témákat, és minden baromsággal foglalkozom, csak azzal nem, hogy leépítek teljesen az országot.
Utálom a fideszt, és nem vagyok buta.
Pont ezért gondolom úgy, hogy azzal van a gond, ha például valaki fehér heteró nőként néger biszexuális férfinek tekinti magát. Beteg elmére utal. Nem bántom őket, mindenki azt csinál amit akar, de nekem ne mondjátok, hogy ez normális.
J.K. Rowling mondja jól. És bántják őt, transzfóbnak tekintik, csak azért, mert egy transz nőt (aki ugye igazából férfi), ő nem tekint igazi nőnek.
Normálisan gondolkodik, és ezért transzfóbnak van titulálva. Elkeserítő.
Es olyan ember akinek f*sza is van meg pinája meg csöcsei az ferfi vagy no???
Hermafrodita az ferfi vagy no??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!