Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy Milka csokiért elvihető......

Egy Milka csokiért elvihető...vagy két doboz sörért. Mi értelme van így hirdetni már nem használt tárgyakat?

Figyelt kérdés

Biztosan sokan láttak már ilyen hirdetéseket, mondjuk Facebook csoportokban. Olyan dolgokat hirdetnek így, amik régiek, vagy rossz a kinézetük, de még használhatók, pl. valaki lecseréli az ülőgarnitúrát, vagy alig érnek valamit, vagy a gyerek kinőtte, vagy már nem játszik vele, pl. homokozószett, stb. szóval csak kacatok. Csak vigyék el, ez a lényeg. Igazából ingyen is odaadná a hirdető, de már kezd olyan megszokássá válni ez a "Milka csokiért elvihető", "egy karton sörért elvihető" és társai frázis, mint a pont a mondatok végén. Tényleg fontos az a Milka csoki? Nem lenne észszerűbb, ha már nem kér érte "rendes" összeget, akkor ingyen kínálná? Aztán ha valaki önként, gesztusból ad érte egy csokit, vagy egy-két sört, annál jobb.

Nektek ezzel nincs bajotok?

2024. febr. 25. 23:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%
Mert kb ez az összeg az, amit már fura pénzben elkérni. 500, meg 7-8 ezer forintok hülyén jönnek ki, ha valami jelképeset ad ennyiért, az kevésbé kellemetlen.
2024. febr. 26. 08:53
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem az zavar, ha valami specko cuccot kár érte cserébe, ami lehet, hogy olcso, de sokat kell utanajarni, hogy hol vehető
2024. febr. 26. 09:53
 13/16 anonim ***** válasza:
9%
Torvenyi tiltjak az adakozast.
2024. febr. 26. 10:28
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem erted, ez. Nem kell Milka csoki, ingyen elviheto. Ez mar szolasmondas.
2024. febr. 26. 10:42
 15/16 anonim ***** válasza:
85%

Micsoda dolgok tudnak téged zavarni, elképsztő :D

Feltettem a szemüvegem ingyen elhivető szöveggel a netre. A néni aki elvitte, bár nem kellett volna, de csak hozott egy doboz bonbont. Ez már csak így megy.

2024. febr. 26. 11:25
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
A kisvárosunkban van egy nő, aki még egész jó dolgokat tesz fel, de komplett bevásárlólistát ír hozzá, hogy mit vigyen az ember, és nem csak nagyvonalakban, hogy chips, meg csoki, hanem kifejezetten a Tesco hullámos hagymás chips, X grammos, meg a Milka nagy tablás epres csoki, meg egy xy ízű Hell energiaital, stb. Na én ezt nem értem. 🤣 Ez már kijön olyan összegre, hogy inkább odaadom az árát szerintem, de inkább tőle nem veszek semmit, mert nincs kedvem gyerekestül még boltot járni pluszban azelőtt, hogy hozzá elmennék.
2024. febr. 26. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!