Fürdéshez szappant vagy tusfürdőt használtok?
Figyelt kérdés
Miért azt?
Milyet használtok?
2023. jún. 23. 19:53
A kérdező szavazást indított:
Tusfürdő
Szappan
33 szavazat
1/12 anonim válasza:
germán féleség vagyok , én nem fürdök
2/12 anonim válasza:
Tusfürdőt. A szappan jobban szárít, pluszban nem szeretem amilyen réteget hagy a kádon.
3/12 anonim válasza:
Tusfürdőt használok én is.
A szappan, illetve a Baba tusfürdők nagyon szárítják a bőröm. Márkák közt váltogatni szoktam, régen pl. Adidas volt nagy kedvenc és a Dove, de a mostani árak mellett egyre kevesebbet választom ezeket, helyettük Auchan és DM saját márkásakat veszek.
4/12 anonim válasza:
Én ismertem valakit, akinek nem volt tusfürdője és Domestos-al fürdött le.
Nem vicc, de azért ér röhögni!
Gondolom csukott szemmel csinálta, de lehet hogy azbesztből volt a melák.
5/12 anonim válasza:
Vegyesen, edzés, úszás után, utazáskor, mindig tusfürdőt használok, azt egyszerűbb. Otthon meg mindkettőt.
6/12 anonim válasza:
mindkettőt szoktam. A szappan a legjobb a szennyeződések eltávolítására, tusfürdővel meg frissítem magam, szeretem az illatát. Ha csak azt használnék akkor sajnos nem érezném magam tisztának, illetve tudom, hogy bizonyos helyeken azzal ugyanúgy büdös maradnék...
7/12 anonim válasza:
Baba fürdetővel fürdök. Ezt bírja az ekcémás bőröm. Van olyan tusfürdő amitől brutális kiütéseim lesznek, szóval inkább kerülöm mindet, és maradok a mindenmentes fürdetőnél.
8/12 anonim válasza:
Natúrszappant használok, a bőrömnek és a környezetnek is jobb így. Kevésbé viszketek tőle, nem hagy olyan lemoshatatlan nyálkaréteget, mint a tusfürdők, szuper kiadós, és töredékannyit sem kell cipekednem, mint amikor még kétliteres habfürdőket használtam tusfürdő gyanánt (mert elegem lett a pillanatok alatt kiürülő háromdecis flakonokból).
10/12 Szolovjov válasza:
Kritikus helyeket (ami nagyon kandesz) átmosom szappannal is. Meg használok tusfürdőt is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!