Kopasz emberek! Ti mennyi idő alatt borotváljátok le a hajatokat? Illetve milyen fajta borotvát használtok?
Illetve az idő,ami alatt belejöttetek.
Én ott ültem legutóbb jó sokáig...
kopasz = nincs haja
Azon mit kell leborotválni?
Mint kopaszodó ember válaszolok.
Átlag kéthetente "fésülködöm meg" a nullás géppel. Márkára valami kínai utánzat lehet, a funkcióját ellátja.
1-es!
Többféleképpen lehet kopasz az ember: pl. genetikusan, vagy valamiért kihullott a haja, avagy azért, mert rendszeresen, vagy időközönként kopaszra borotválja. A kérdés nyilván csak a borotvált kopaszra, kopaszságra vonatkozik.
Én is az utóbbiakhoz tartozom.
Ha (1-2) naponta vágom, akkor egyszerűen Philips akkumulátoros villanyborotvával, komótosan kb. 10 perc alatt tolom le sima kopaszra. Ha néhány nap leborotválás kimarad, akkor néhány perccel tovább tart. Néha előfordul, hogy 1-2 hétig nem foglalkozok vele, olyankor először Philips akkumulátoros hajvágóval kb. 5 perc alatt letolom a "nagyját", aztán jöhet villanyborotva.
Nagyon rövid idő alatt belejöttem anno, de mivel az több mint 25 évvel ezelőtt volt, már nem emlékszem a részleteire.
Hármas!
Viszont hamar meg is telik.
Van olyanom ami csavarható,de azzal könnyű megvágni magam.
Hamar lecsavarom,vízzel lemosom,visszarakom,folytatom.
Valami 2 az egyben nincs?
Azaz amiből könnyen ki lehet szedni a pengék alá menő hajat,és biztonságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!