Sajnos igen.
Van olyan ismerősöm, akinek a csaja elhagyott.
a csaja nem érdekli a saját gyerekét, mindent ráhagyott a pasira, sőt borítóképen is a gyereke van rajta..
milyen szánalmas...
Nem tudom én 30 vagyok, de amikor hetente egyszer végiggörgetem a facebookot csak annyi van rajta hogy az 50-60 éves rokonok posztolnak imákat, idézeteket, meg random képeket a kertjükről, a korombeliek ott keresnek eladó autót/lakást, vagy vevőt az ő eladó autójukra/lakásukra, a fiatalabbak pedig már fenn sincsenek.
Inkább az instagramon látom hogy ki milyen "fsza" életet él, de már az az oldal is haldoklik.
A Facebook szerintem manapság a legorganikusabb közösségi média felület, viszont a magyar elme nem tud alkalmazkodni a változáshoz, szóval örökké a face lesz a hedonizmus, dekadenicia és hazugságok pöcegödrének tartva lol.
Hjah, 15 éve még tényleg mindenki ott akart menőzni, de manapság már változott a világ.
Volt olyan ismerősöm, akinek az anyja kirakott egy képet, hogy "munkában, mint mindig". Ismerősöm mondta, hogy hetente 2 napot dolgozik az anyja, aztán "lebetegedik".
De mesélek jobbat: egy idősebb magyar érzelmű ismerősöm folyamatosan megosztja a bölcsességeit mindenről, titokban fiatal férfiakkal fekszik össze.
Én a családi idilli képektől szoktam röhögni. Ezeknek a posztoknak a 70%-a mögött ármánykodás, megcsalás, diliház van, de hát kifelé mutatjuk ennek ellenkezőjét.
Amúgy szerintem is egyre kevesebb az ilyen, nem nyomatják akkora erővel az emberek a színházat, mint 10 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!