Milyen ember lehet az, aki pl facebookon mindig nyálas idézeteket és zeneszámokat oszt meg?
Unalmas.
Igazából aki a saját gondolatait osztja meg, az is problémás hisz.... akinek vannak barátai, az nem szorul ilyesmire..
Aki meg közhelyes sz*rokat posztolgat, annak meg konkrétan ötlete sincs mit kellene kezdjen az idejével.
Az FB-n nem sok értelmes dolgot olvastam még, így nem értem mi a meglepő abban, hogy hülyeséget látsz ott, más sincs.
Ráadásul a megosztott tartalmak 99%-a nem attól származik, aki megosztotta, ez sem kéne, hogy meglepő legyen.
Pl. szereti az idézeteket és a zenéket? 🤷🤦🤨 Talán romantikus alkat?
Számomra meg a magadfajták viselkedése irritáló, akik képtelenek elfogadni a másikat olyannak, amilyen és nem kéne őket kritizálni és kibeszélni őket a hátuk mögött.
Nyálas dolgokat oszt meg --> nyálas.
Nem olyan bonyolult ez
LOL, ha mar itt tartunk, a gyakorizas legalabb olyan szint.
Mas. Mondjuk Frank Zappat osztok meg, akkor gitaroztam volna a vecen magam inkabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!