1/17 anonim válasza:
Kb. 10-et. De olyan akinek a posztjait tiltottam le (de az ismerőse maradtam) legalább 50. Bunkóság tudom, de rohadt unalmas volt napi 10-20 posztban bámulni a Covid véleményeket, fürdőszobás szelfieket vagy a politikai hülyeségeit.
2/17 anonim válasza:
Sorry ezt benéztem, hogy engem hány tiltott le… 5 minimum, de biztos volt több is.
5/17 anonim válasza:
Egy. Később mégis ő jelölt be újra engem (töröltem válaszul), csak akkor meg már nem igazoltam vissza.
6/17 anonim válasza:
1 személy tiltott le, aztán feloldott, aztán megint tiltott. Pedig be sem jelöltem ismerősnek. Gondolom csak kíváncsi volt a profilomra.
7/17 anonim válasza:
Az egyik exem, néha letilt, aztán felold, ezzel jól elvan, ja és a kapcsolatot se tartjuk, szóval elég fura.
8/17 anonim válasza:
Valahogy rohadtul nem érdekel, ki tart blokkolva. xD
9/17 anonim válasza:
Szerintem egy sem, de ki tudja, meg lehet egyáltalán nézni valahol?
10/17 A kérdező kommentje:
Nem baj,első,az is egy támpont,én felpontoztalak,annak ellenére,hogy tényleg nem az volt a kérdés.
2022. márc. 20. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!