Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem én nyertem meg a...

Miért nem én nyertem meg a lottót?!

Figyelt kérdés

MIÉRT?!

Nem szoktam amúgy lottózni, most az egyszer vettem, mert épp ilyen kedvem volt. ERRE MÁS NYERTE MEG🤬

Fel tudnék robbanni, olyan dühös vagyok. Valaki mondja már meg, miért nem lehetett szerencsém?

2024. febr. 24. 21:15
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

5# Hát ezek aztán tényleg kezelhetetlen problémák, tényleg. Most tekintsünk el tőlem, mert én nem nyomorgok, és vegyünk egy mezei, szarul kereső, albérletes arcot, aki havi 5 ezer forint se tud félrerakni, neki mi okozna nagyobb nehézséget, aggódni számlakezelési díjakon és leépíteni pár hülyét, vagy küzdeni a megélhetéséért.😀 Te sem gondolod komolyan, hogy ezek amiket írtál, valódi problémák lennének.

A lottót megnyerik, gondoljatok már bele, mennyit tömnek a Szerencsejáték zrt-be tényleg, nem csak a lottószelvények, de ott van a tömérdek napi játék, a kaparósok, talán a Tippmix is náluk van, “tele” van a világ lottónyertesekkel, de nyilván senki nem vállalja arccal.

2024. febr. 24. 22:02
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
Álmodik a nyomor... Amit meg a hírekben mondanak, hogy XY megnyerte az ötöslottót, honnan tudod, hogy nem hazugság? Full kamu az egész!! Ne légy már ennyire naiv, légyszi.. Parasztvakítás az egész.
2024. febr. 24. 22:09
 13/23 anonim ***** válasza:
4%

Azért nem nyerted meg hogy még jobban ne menjen el az eszed.

Örülnöd kellene hogy életben maradtál, mert nyertesként nem sokáig birnád. Drog, pia, nők-pasik, kaszinók stb.

2024. febr. 24. 22:15
 14/23 A kérdező kommentje:
13# Egyik se vonz. :) Lakásvásárlások, munkahelyteremtés, szüleim segítése, utazások és egy kényelmes, laza élet annál inkább.
2024. febr. 24. 22:18
 15/23 anonim ***** válasza:
4%

14

Igen, most még nem vonz mert kong a számlaszámod. :D

2024. febr. 24. 22:29
 16/23 anonim ***** válasza:
5%
Én egyszer nyertem egy kiscsokit.
2024. febr. 24. 22:35
 17/23 anonim ***** válasza:
14# Kérdező nem baj, majd legközelebb sikerrel jársz. 😉😉
2024. febr. 24. 22:36
 18/23 A kérdező kommentje:
Azt nem mondanám, hogy kong azért, de ahhoz különösen agyhalottnak kell lenni szerintem, hogy 6 millárdot eltapsoljon valaki.
2024. febr. 24. 22:40
 19/23 anonim ***** válasza:
80%
Azért nem te nyertél mert rossz számötöst játszottál meg.
2024. febr. 24. 22:48
 20/23 anonim ***** válasza:
4%
Én se nyertem, mondjuk, én nem is lottózom.
2024. febr. 24. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!