Miért nem én nyertem meg a lottót?!
MIÉRT?!
Nem szoktam amúgy lottózni, most az egyszer vettem, mert épp ilyen kedvem volt. ERRE MÁS NYERTE MEG🤬
Fel tudnék robbanni, olyan dühös vagyok. Valaki mondja már meg, miért nem lehetett szerencsém?
5# Hát ezek aztán tényleg kezelhetetlen problémák, tényleg. Most tekintsünk el tőlem, mert én nem nyomorgok, és vegyünk egy mezei, szarul kereső, albérletes arcot, aki havi 5 ezer forint se tud félrerakni, neki mi okozna nagyobb nehézséget, aggódni számlakezelési díjakon és leépíteni pár hülyét, vagy küzdeni a megélhetéséért.😀 Te sem gondolod komolyan, hogy ezek amiket írtál, valódi problémák lennének.
A lottót megnyerik, gondoljatok már bele, mennyit tömnek a Szerencsejáték zrt-be tényleg, nem csak a lottószelvények, de ott van a tömérdek napi játék, a kaparósok, talán a Tippmix is náluk van, “tele” van a világ lottónyertesekkel, de nyilván senki nem vállalja arccal.
Azért nem nyerted meg hogy még jobban ne menjen el az eszed.
Örülnöd kellene hogy életben maradtál, mert nyertesként nem sokáig birnád. Drog, pia, nők-pasik, kaszinók stb.
14
Igen, most még nem vonz mert kong a számlaszámod. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!