1/14 anonim válasza:
Adj belőle légyszives valamennyit, és szerintem ne nagyon mond el senki idegennek, és ne akarj hírtelen túl sok mindent változtatni az életeden.
2/14 anonim válasza:
Menj be egy lottòzòba ők majd segìtenek...ha ez igaz akkor GRATULÀLOk!!!!
3/14 anonim válasza:
Attól függ, kettesed van, vagy ötösöd. :D
Amúgy a lottózóban majd megmondják.
4/14 anonim válasza:
1-esnek igaza van. Ne mondogasd mert ráhajtanak. Még annyi szerencséd hogy nem tudják ki vagy...
5/14 anonim válasza:
Csak szeretted volna megnyerni!Egyébként meg én vagyok a nyertes!!!
7/14 anonim válasza:
Ha egyszer én is megnyerem, ígérem, kiírok egy ilyen kérdést, és nevetek magamban, hogy senki nem hiszi el! :D
8/14 anonim válasza:
Költsd a pénzedet további lottószelvényekre, hátha nem szakad meg a nyerő sorozat, ami csak most kezdődött.
9/14 anonim válasza:
Tuti, hogy nem te nyerted meg, mert én voltam! De úgy döntöttem, hogy a pénz nem boldogít, ezért betettem a turmixgépbe a szelvényt :$
10/14 anonim válasza:
Most már úgysem lesz semmi gondod, így talán ráérsz válaszolni: Miért nincs a Humor rovatban semmi, de semmi vicces? Szerinted ez poén? Hát szerintem szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!