Miért nem én nyertem meg a lottót?!
MIÉRT?!
Nem szoktam amúgy lottózni, most az egyszer vettem, mert épp ilyen kedvem volt. ERRE MÁS NYERTE MEG🤬
Fel tudnék robbanni, olyan dühös vagyok. Valaki mondja már meg, miért nem lehetett szerencsém?
Jesszus... 🤦🏼♂️🤦🏼♂️ Te még hiszel a tündérmesékben, kérdező? Direkt úgy csinálják az egészet, hogy senki se nyerje meg a főnyereményt.
Megvárják, amíg az utolsó lottószelvény beérkezik, majd a mesterséges intelligencia segítségével megalkotnak egy olyan számkombinációt, amit senki sem ikszelt be..
Szerinted majd fognak csak úgy milliárdokat oszotgatni? Te hiszel a Jótündér Keresztanyában is? Nem tudom, hogy ennyire aranyos vagy-e, vagy inkább naiv.. Szerintem utóbbi.
Nem jótékonysági szolgálat, nem fognak milliárdokat osztogatni senkinek... Használd már az eszed kicsit!! Szerinted megérné ez nekik? Nem, full veszteséges lenne..
De hiszen szerencsés vagy! Tudod te mennyi baj van a vagyonnal?
Nyithatnád a bankszámlákat egymás hegyén-hátán, járkálhatnál utána melyik a legjobb, idegeskedhetnél a számlavezetési költségeken, az utalási díjakon, a papírmunkán!
Agyalhatnál naphosszat mibe fektesd, hogy megtartsa az értékét, aztán nehogy ellopják/kicsalják/átverjenek!
Jönne a sok rokon, szervezet, "barát" a koncra, minden ismerősöd akarna pár morzsát! A kémény bűnözőkről már ne is beszéljünk!
Minden nap remeghetnél, hogy mi történik a világban, ami meglódítja az inflációt és eltünteti a pénzed egy részét egy perc alatt!
Több lenne a gondod mint valaha!
A legjobb dolog ami történhetett veled, hogy nem nyertél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!