Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ahhoz, ha nem...

Mit szólnátok ahhoz, ha nem túl idős korotokban valaki át akarná adni az ülőhelyét nektek a villamoson?

Figyelt kérdés

43 éves férfi vagyok. A saját közvélemény-kutatásom alapján annyi idősnek nézek ki, mint ahány éves vagyok. Ma reggel egy 18 év körüli, ülő leányzó megkérdezte tőlem a villamoson: - Le tetszik ülni? :)

Mondtam, hogy köszönöm nem, majd kicsit arrébb mentem.

Egyáltalán nem olyan tragikus a helyzet, mint ahogyan sikerült leírnom, de mégis sokk volt ez számomra. :)

Udvarias volt a fiatal hölgy, ez kétségtelen, de hát nem idős vagyok, csak idősebb nála. Ezt az illemszabályt értelmezhette félre?

Tudom, kb. a humor kategóriába illik ez a kérdés. Ti mit éreznétek magatokban egy ilyen történet után?

Utaznátok ezek után villamoson?

2024. febr. 22. 18:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%
egy kicsit úgy tűnik hogy bele akarod magad lovallni a nem vagyok öreg sztereotípiába, pedig a te korodban már életközepi válságot szoktak megélni. én a másik oldalról vagyok mutáns, 33 évesen még személyit kérnek idegen eladók, és hitetlenkednek hogy annyi vagyok amennyi. én egy kicsit önző vagyok, ha valaki felajánlaná, elfogadnám kortól függetlenül
2024. febr. 22. 19:38
 12/17 A kérdező kommentje:

11

Igazad van. Már összegyűjtöttem a pénzt a temetésemre. Csak a halált várom.

2024. febr. 22. 19:57
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
OK Boomer, a koporsó is megvan már, vagy azt még nem nézted? 😂
2024. febr. 22. 20:00
 14/17 A kérdező kommentje:
Amint írtam, a pénz megvan rá.
2024. febr. 22. 20:01
 15/17 anonim ***** válasza:
79%

Lehet kicsit köpcösnek nézel ki, szakállad, bajuszod van és nagykabátban jársz + sapka, táska, monoton kisugárzásod van, így persze hogy idősnek gondolnak.

Temetési pénz nem nagy dolog, mert vannak olyanok, akik havonta fizetnek biztosítást egy csekély összeget. Már aki gondoskodik magáról, mint pl. én is. 😛

Ha az orvos kiállította a halotti papírt, biztosító fizet és jöhet a ceremónia.😛

2024. febr. 22. 23:30
 16/17 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy festettél, mennyi cucc volt nálad.

Velem fordítva esett meg, 3 kisebb táskával, kicsit "ki vagyok az élettől" arccal szálltam fel a villamosra. Nem akartam leülni (volt szabad hely), csak pár megállót mentem, de a mellettem lévő kb 40-45 éves férfi egyből felpattant, hogy üljek le nyugodtan, kicsit még erősödött is az első nem után (de megítélésem szerint nem volt erőszakos vagy tolakodó). Nem fogadtam el, de nem is ült vissza. Én 22 éves vagyok.

Szimplán van amikor az emberekben bekattan az ilyen.

2024. febr. 23. 08:11
 17/17 anonim ***** válasza:
#16 ami veled történt az csak ismerkedési szándék volt a részéről
2024. febr. 23. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!