Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ahhoz, ha nem...

Mit szólnátok ahhoz, ha nem túl idős korotokban valaki át akarná adni az ülőhelyét nektek a villamoson?

Figyelt kérdés

43 éves férfi vagyok. A saját közvélemény-kutatásom alapján annyi idősnek nézek ki, mint ahány éves vagyok. Ma reggel egy 18 év körüli, ülő leányzó megkérdezte tőlem a villamoson: - Le tetszik ülni? :)

Mondtam, hogy köszönöm nem, majd kicsit arrébb mentem.

Egyáltalán nem olyan tragikus a helyzet, mint ahogyan sikerült leírnom, de mégis sokk volt ez számomra. :)

Udvarias volt a fiatal hölgy, ez kétségtelen, de hát nem idős vagyok, csak idősebb nála. Ezt az illemszabályt értelmezhette félre?

Tudom, kb. a humor kategóriába illik ez a kérdés. Ti mit éreznétek magatokban egy ilyen történet után?

Utaznátok ezek után villamoson?

2024. febr. 22. 18:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
32%

Megköszönném, és nem fogadnám el.

Nem lumpoltál az icaka, hogy meglett úrnak nézett? 😁🫣

2024. febr. 22. 19:01
 2/17 anonim ***** válasza:
84%

“Utaznátok ezek után villamoson?”

Hogy jön ez ide?

2024. febr. 22. 19:02
 3/17 A kérdező kommentje:

2.

Ez amolyan tréfa akart volna lenni.

2024. febr. 22. 19:04
 4/17 anonim ***** válasza:
82%
Én nő vagyok, és elgondolkoznék, nem kéne-e fogynom :-) De téged biztos nem néztek kismamának.
2024. febr. 22. 19:07
 5/17 A kérdező kommentje:
:) Nem lumpoltam előző éjszaka (de ezek után mindegy, talán kellett volna), és kismama sem voltam reggel. :)
2024. febr. 22. 19:10
 6/17 anonim ***** válasza:
89%
Én elfogadnám és örülnék neki. 38N
2024. febr. 22. 19:15
 7/17 anonim ***** válasza:
87%
Hidd el, a 18 éveseknek a 43 is borzasztó öreg. Ezt azért tudom, mert 18 évesen apám 37 éves kollégájáról azt hittem, hogy már csak a halált várja ennyire öregen 😂 a barátnőm meg járt magántanárhoz és nagyon parázott, hogy a bácsi meg ne haljon az érettségi előtt. 14 éve érettségiztünk, tavaly dobta fel neki a Facebook, hogy a "bácsi" most lett 55 éves... :D
2024. febr. 22. 19:20
 8/17 anonim ***** válasza:
39%

Erdekes,h nekem sose mondtak meg ilyet fiatalok.

Sportoljal tobbet,h ne nezzenek oregembernek.

2024. febr. 22. 19:21
 9/17 A kérdező kommentje:

8.

Írtam a felvezetésben, hogy a környezetem nem néz többnek a saját koromnál (20-30 évvel idősebbnek semmiképp).

Honnan veszed, hogy nem sportolok?

2024. febr. 22. 19:27
 10/17 anonim ***** válasza:
43%
Lehet, hogy az ölébe gondolta, manapság már minden elképzelhető. :)
2024. febr. 22. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!