Hw nyernel a Lottón Te elköltöznél abból a helyiségből ahol élsz es új életet kezdenel máshol?
Figyelt kérdés
2024. febr. 21. 23:01
1/16 A kérdező kommentje:
Ha..
2024. febr. 21. 23:01
2/16 anonim válasza:
Nem, maradnék a bérelt szobámban idegenekkel összeköltözve.
3/16 anonim válasza:
Igen, jelenleg szüleimmel lakok.
de valahol a közelben laknék, pl város szélén.
4/16 anonim válasza:
Nem rögtön, szeretem ahol lakom. (Bp) Nem ez lenne a prio, de vennék lakásokat kiadásra, aztán ha rendben vannak a pénzügyek, utána gondolkodnék saját újban, mert maximum egy nagyobb jól jönne, de palotát nem vennék, csak a 43 helyett mondjuk 70nm körül egy hasonlót, mint a mostani.
5/16 anonim válasza:
Elköltöznék, de nem kezdenék új életet.
6/16 anonim válasza:
Igen, most kênytelen voltam visszaköltözni a gyerekkel anyukámhoz. Vennék egy kis házikót, a testvéreimnek is.
7/16 anonim válasza:
Alekszandr Petyofi: A kisszoba kalapácsa
8/16 anonim válasza:
Nem.
Jól érzem magam itt ahol élek. 120 m2, két szint.
Esetleg kissebb modernizálás ráférne, de legfőképp a családnak segítenék.
Esetleg vennék egy új kocsit -érdekelne egy elektromos autó, de a mostani KIA Seed-del is elvagyok.
10/16 anonim válasza:
7-es: ezt nem értik:)
Én csak vennék néhány kecót ott ahol szerettem eddig életemben lenni. És váltogatnám a lakhelyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!