A párom elkezdett buliba járni egy barátnőjével. és erről nekem nem is szólt. Szerintetek ez normális vagy nem?
Figyelt kérdés
Én vagyok a fiú. tinik vagyunk mindketten. csak két valami zavar. hogy fiúk (valószínűleg) próbálkoznak nála, a másik meg félek hogy az alkolholtól megcsal vagy megerőszakkolják.
Amúgy kérdés! A lányok (barátnők) mért járnak buliba ha nem pasizni akarnak? Nyilván inni alkoholt azt az egyet tudom. Bár lehet csak a barátnője vette rá hogy menjen vele
2024. febr. 17. 19:10
21/26 anonim válasza:
Szakíts vele. Jobbat érdemel egy önbizalom hiányos, paranoid képzelgésű, önközpontú gyereknél.
22/26 anonim válasza:
Mondd, hogy mész a lány "barátaiddal" partizgatni. Mint roppant felvilágosult, egyenlőségben hívő nő, biztosan megérti ezt.
23/26 anonim válasza:
Jobb,ha önbizalmat növelsz,hogy a következő barátnőd se lépjen le.Elege vsn a hülyeségeidből,meg a hisztiből.És azért csípi ki magát,mert úgy érzi jol magát.Azt hiszitek,hogy csak akkor udvarolnak egy lánynak,ha talpig glancban van?
24/26 anonim válasza:
Izmosodsz kicsit, felveszel egy stílusos ruhát, aztán mész a buliba. Nehogy már "őkelmének" több joga legyen, mint neked. :D Aztán még te érzed magad rosszul. Vicc. Normális nő nem kínálgatja magát, ha már foglalt.
25/26 anonim válasza:
A következő az lesz, hogy fiú "barátjai" lesznek és te leszel a szar ember, hogy neked ez gond. :D
26/26 anonim válasza:
Ja, tipikus. :D Aztán az ő fejében még ki tudja mi nem fér bele a nagy "barátkozásba" . :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!