A párom elkezdett buliba járni egy barátnőjével. és erről nekem nem is szólt. Szerintetek ez normális vagy nem?
Én vagyok a fiú. tinik vagyunk mindketten. csak két valami zavar. hogy fiúk (valószínűleg) próbálkoznak nála, a másik meg félek hogy az alkolholtól megcsal vagy megerőszakkolják.
Amúgy kérdés! A lányok (barátnők) mért járnak buliba ha nem pasizni akarnak? Nyilván inni alkoholt azt az egyet tudom. Bár lehet csak a barátnője vette rá hogy menjen vele
Fogok vele erről beszélni.
És, részegen bele esel az árokba aztán ott elalszol. Akkor befolyásolhatni miért ne lehetne valakit részegen? Nah mindegy
🤣🤦🤷😆👏
Most ugye azt hiszed magadról, hogy k..rva okos vagy, ugye? Bocsi, de mégse. 😉
"De sokszor nem gondol arra hogy mi esne nekem rosszul."
😂😆👏🤦🤷
Szóval, ő elmegy bulizni nélküled a barátnőjével, mert vele akar most lenni, és még ez neked esik rosszul? Pórázt nem akarsz a nyakába tenni, hogy csak oda mehessen, ahová te vezeted?
Oda megy ahova akar. El is hagyhat engem. Csak szerintem nem túl empatikus tőle hogy elmegy ilyen helyekre ahol (szó szerint) vadásznak a lányokra.
És régebben figyelt rá hogy ne bántson meg, mert tudta hogy féltékenyebb vagyok, mostanában már nem annyira érdekli úgy tűnik
Egyébként, lehet túl reagáltam tényleg kezdek megnyugodni picit... Csak nekem a buliról mindig a csajozás , fiúk lányokra hajtanak, dolgok jutnak eszembe.
Szóval, bulizni csak veled mehet, mással nem..hát gratulálok...🤦👏🤷
"mostanában már nem annyira érdekli úgy tűnik"
Mert gondolom bízik abban, hogy fel tudsz nőni agyilag is a kapcsolathoz, de úgy tűnik, hogy tévedett, mert te még mindig nagyon gyermeki agyi szinten vagy.
A féltékenység pedig önbizalomhiányból származik és abból, hogy nem bízol meg a párodban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!