Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A párom elkezdett buliba...

A párom elkezdett buliba járni egy barátnőjével. és erről nekem nem is szólt. Szerintetek ez normális vagy nem?

Figyelt kérdés

Én vagyok a fiú. tinik vagyunk mindketten. csak két valami zavar. hogy fiúk (valószínűleg) próbálkoznak nála, a másik meg félek hogy az alkolholtól megcsal vagy megerőszakkolják.

Amúgy kérdés! A lányok (barátnők) mért járnak buliba ha nem pasizni akarnak? Nyilván inni alkoholt azt az egyet tudom. Bár lehet csak a barátnője vette rá hogy menjen vele

2024. febr. 17. 19:10
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Fogok vele erről beszélni.

És, részegen bele esel az árokba aztán ott elalszol. Akkor befolyásolhatni miért ne lehetne valakit részegen? Nah mindegy

2024. febr. 17. 19:58
 12/26 anonim ***** válasza:
#9 Arra céloztam, hogy mivel kommunikálni sem képesek egymással, mindketten hibásak...
2024. febr. 17. 20:12
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Lehet újat mondok neked kérdező, de színjózanul is befolyásolható az ember, nem kell ahhoz inni egy kortyot sem.
2024. febr. 17. 20:15
 14/26 anonim ***** válasza:
34%

🤣🤦🤷😆👏

Most ugye azt hiszed magadról, hogy k..rva okos vagy, ugye? Bocsi, de mégse. 😉

"De sokszor nem gondol arra hogy mi esne nekem rosszul."

😂😆👏🤦🤷

Szóval, ő elmegy bulizni nélküled a barátnőjével, mert vele akar most lenni, és még ez neked esik rosszul? Pórázt nem akarsz a nyakába tenni, hogy csak oda mehessen, ahová te vezeted?

2024. febr. 17. 20:41
 15/26 A kérdező kommentje:

Oda megy ahova akar. El is hagyhat engem. Csak szerintem nem túl empatikus tőle hogy elmegy ilyen helyekre ahol (szó szerint) vadásznak a lányokra.

És régebben figyelt rá hogy ne bántson meg, mert tudta hogy féltékenyebb vagyok, mostanában már nem annyira érdekli úgy tűnik

Egyébként, lehet túl reagáltam tényleg kezdek megnyugodni picit... Csak nekem a buliról mindig a csajozás , fiúk lányokra hajtanak, dolgok jutnak eszembe.

2024. febr. 17. 20:52
 16/26 anonim ***** válasza:
52%

Szóval, bulizni csak veled mehet, mással nem..hát gratulálok...🤦👏🤷

"mostanában már nem annyira érdekli úgy tűnik"

Mert gondolom bízik abban, hogy fel tudsz nőni agyilag is a kapcsolathoz, de úgy tűnik, hogy tévedett, mert te még mindig nagyon gyermeki agyi szinten vagy.

A féltékenység pedig önbizalomhiányból származik és abból, hogy nem bízol meg a párodban.

2024. febr. 17. 21:24
 17/26 anonim ***** válasza:
0%
Te meg arról ne szólj, hogy elmész a sztriptíz bárba a haverokkal. Mert mi köze hozzá, nem? :D Végül is csak egy párkapcsolatról van szó.
2024. febr. 17. 21:26
 18/26 A kérdező kommentje:
Eléggé önbizalomhiányos vagyok még.
2024. febr. 17. 21:32
 19/26 A kérdező kommentje:
Amúgy nagyon kicsípi magát, szóval biztos nagyon sok fiú oda megy hozzá.
2024. febr. 17. 22:16
 20/26 A kérdező kommentje:
Bszus, én ezt a gondolatot nem bírom elviselni.
2024. febr. 17. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!