Az miért normális ha valaki elmegy a barátnőjével nyaralni, akkor nekem egész nap nem képes messengeren visszaírni semmire?
Figyelt kérdés
Mitől lehet valaki egész nap ilyen elfoglalt egy nyaraláson?2021. aug. 3. 02:54
1/14 anonim válasza:
Miert kell ahhoz elfoglaltnak lenni, hogy ne irjon vissza? Mennyit, 1 hetet van nyaralni? Gondolom, nem elet-halal kerdes miatt irtal. Baratnod minden bizonnyal most kihagyja a messengert. Nyaralni van, es nem egyedul. A vilag tobbi resze le van tojva, sajat magara es magukra koncentral.
2/14 anonim válasza:
Tipikus önzés, a másik akaratának ignorálása. Nagyon nehéz neked megérteni, hogy az is válasz, ha nincs válasz?! Egyéni problémája, elfoglaltsága, szándéka, de legfőképpen: döntése az, hogy nem válaszol NEKED (sem). Miért nem lehet ezt a döntést tolerálni? Úgy állítod be, mintha nagybarát lennél, és ilyen dolgokon rugózol? Azért nem válaszol, mert NEM AKAR. Majd ha akar, válaszol. Hagyd szabadon, mert ha nem, elveszíted!
4/14 anonim válasza:
Hagyd élni, ne duzzogjál. Menjél te is nyaralni, és te se írj, akkor majd jól egálban lesztek. Ez persze szarkazmus volt. Nőjj fel.
5/14 anonim válasza:
Nyaralni, kikapcsolódni ment.
Ezért aztán kikapcsolt.
6/14 anonim válasza:
Semmi gond nincs ezzel.Majd válaszol ha akar.Gondolom haverod elment a csajával nyaralni és kiakpcsol,ennyi.Én nő vagyok és elment a legjobb a barátnőm tavalyelőtt a családjával nyaralni és nem írkáltam neki hanem írt ő mikor akart mert azért ment hogy pihenjen,ez ilyen.Vagy mikor én voltam Mallorcán régebben nyaralni párommal akkor én sem egésznap a messengeren lógtam hanem napoztunk,pihentünk.Ezen kár megsértődnöd
7/14 anonim válasza:
Ha én nyaralok akkor teljesen kikapcsolom a telefont. Még a szüleim üzeneteit sem olvasom. Ha valaki nem reagál a messenger üzenetekre szerintem nem gond, főleg ebben a helyzetben. A nyaralás alatt mi az a fontos dolog amit nem várhatott volna egy hetet a részedről? A szívecskés üzenetedre nem küldött a barátodat mosolygós smilet?
8/14 anonim válasza:
Én napközben sem reagálok félperceknként az üzenetekre, mert van dolgom szerencsére. Amúgy sem b.zulom egész nap a telefonomat, nyaralás alatt meg pláne nem.
9/14 anonim válasza:
Miért ne lenne normális? Majd ha együtt mentek, akkor másoknak.nem fog írni, mert akkor meg veled van.
10/14 anonim válasza:
Teljesen normális, sőt! Okos, hogy hanyagolja a virtuális életet és a valóságban akarja jól érezni magát.
Különösen indokolt, ha egész nap vízben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!