Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az oktató zaklatja a barátnőme...

Az oktató zaklatja a barátnőmet???

Figyelt kérdés

Sziasztok. A párom most csinálja a jogosítványt, 19 éves lány. Körülbelül eddig 7-8 alkalommal volt vezetni,de úgy érzem, hogy az oktatója átlép egy határt és a zaklatás irányába megy. Párom mindig elmeséli nekem az órán elhangzott szóváltásokat. Az első pár alkalommal még csak szerintem viccelődések voltak, amik beleférhetnek a beszélgetésbe, apró "megjegyzések": "szép lány" "elmehetnénk randizni" stb,nevettek rajta, ezt még nem fogom fel rossznak. Sajnos úgy érzem, hogy egyre bátrabb az ember. Mai órán 3 olyan mondata volt, ami nekem átlépte a határt, a 3.a legdurvább. 1.: hátra fordult párom tolatásnál, oktató mondta, hogy rendesen kihasználja a testi adottságait. 2.: mondta neki,hogy olyan szűken vegye a kanyart ,mint amilyen szűk nadrágban van. Ez a kettő alapból elnézhető is lehetne ,nem feltétlenül rossz a szándék, de egyre több és komolyabb ilyet mond neki. A 3.: "Nagyon gyorsan indulsz, erőszakold meg magad és finomabban indulj, vagy én erőszakollak meg" valami ilyesmi volt ...a mondat közben párom még a mondat első felére válaszolta, hogy jó, mondata végére érve az oktató reflektált, hogy "ha megengeded nem is erőszak". Ezt persze nevetve, viccként tálalva. Én gondolom túl, vagy ez már tényleg sok egy kb 45 éves férfi oktató és egy 19 éves tanuló lány esetében?

Ami a legnagyobb aggodalmam, hogy páromban nincsen vészcsengő, nincs egy ösztönös félelemérzet. Szentül meg van győződve róla, hogy ez tényleg csak vicc és hogy milyen jóban vannak és hogy nem is komolyan mondja,mert rendes ember ...nevet rajta ő is, ezzel teszi alá a lovat.

Azt gondolom, hogy ilyet viccből sem szabadna és hiába nevetve, viccként van tálalva, komoly. Egyre több a testére való utalás.

Kérlek segítsetek, hogy látjátok ezt? Túlgondolom és páromnak van igaza, nincsen semmi baj, vagy tényleg egy veszélyhelyzet van kibontakozóban?

Nagyon szépen köszönöm nektek!!!!!

2024. febr. 16. 19:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
86%
Nem vicces, ezek közönséges beszólások. Menjen másik oktatóhoz a barátnőd, mert ha szól, akkor szivatni fogja ez a bunkó.
2024. febr. 16. 19:54
 12/12 anonim ***** válasza:
És hány ilyen oktató van... Majd jön az, hogy a vezetőülésre teszi a karját, aztán a lány vállára. Ha nem hagyja ott mielőbb, akkor a vizsgára meg csak úgy mehet majd, ha előbb lecuppantja az oktatót, vagy lefekszik vele.
2024. febr. 17. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!