Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a facebookos...

Mit gondoltok a facebookos "prolikultúráról"?

Figyelt kérdés

Terjed egy jópár éve már egy olyan jelenség facebookon egyes csoportokban, melyek viccnek próbálják beállítani a kedvtelenséget, az életkedv hiányát. Illetve a jól megszokott "a már megint hétfő van" jelensége látható.

A kérdésem a következő: Mi a francért van ezeken a posztokon több ezer like, vagy szív? Ilyen sokan utálják a munkájukat, amiért nem tesznek semmit, inkább vigyorognak rajta?

2024. febr. 14. 18:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
35%
Milyen érdekes, hogy az ilyen kérdéseknél minden kérdező azzal jön, hogy csak most regisztrált és előtte messziről kerülte a közösségi oldalakat.
2024. febr. 14. 19:56
 12/15 anonim ***** válasza:
95%
Én imádom a munkámat. Viszont sokkal jobban idegesítenek azok a FB-ozók, akik minden reggel valami közhelyes képpel hó reggelt, este neg jó éjszakát kívánnak. Meg akik névnapot köszöntenek, mind a 27 kedves József nevű ismerősének. Meg akik a nyilvános posztom alatt elkezdenek beszélgetni velem olyan témákról amiket inkább privátban szoktunk megbeszélni. Ne tőled tudja már meg a világ, hogy átműttettem magam, ha még én nem közöltem az emberiséggel.
2024. febr. 14. 19:58
 13/15 A kérdező kommentje:

#11 Nem tudom, te szereted direkt fogalmatlannak mutatni magad? Szövegértési készség... Régen MÁR VOLT FACEBOOK ELÉRHETŐSÉGEM, amit már említettem korábban.

#12 Ebben is egyetértünk, ez is idegesítő, de még nem káros viszont szerintem, kivéve ha nyilvánosan kibeszélnek.

2024. febr. 14. 20:12
 14/15 A kérdező kommentje:
#10 Pontos! Mindent leírtál, és zseniálisan megfogalmaztál amit én is érzek, és gondolok. Ezt el is felejtettem betenni a felsorolásba, de a nőalázó, vagy akár szexuális "poénok" még sokkal kellemetlenebbek.
2024. febr. 14. 20:13
 15/15 anonim ***** válasza:
12%

Évek óta töröltem magamat fészbikröl. Pedig az elsők kőzött regisztráltam.

Csak ajánlani tudom, sőt.

Ingerszegényebb egy napom? Igen.

Van hátránya? Igen.

Viszont amiket itt írnak meg amiről a kérdés is szól, legalább az nem szennyezi a mentális egészségemet.

Nem beszélve arról, hogy a fészbuk és társai olyan művalóságot képesek teremteni, hogy az már rossz értelemben használva "profizmus". És sokan dagonyáznak és per hazudnak a művalóságban, amit ráadásul kedvükre alakíthatnak.

Ennek a mindenki fészbukozik sztorinak meg meglesz a böjtje.

Mit gondoltok, miért romlik a 14 - 30 közötti korosztály szövegértése, meg ilyen-olyan készségei?

Az emberi kapcsolatok elrohadásáról nem is beszélve?

Z generációs vagyok.

2024. febr. 14. 20:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!