Mit gondoltok a facebookos "prolikultúráról"?
Terjed egy jópár éve már egy olyan jelenség facebookon egyes csoportokban, melyek viccnek próbálják beállítani a kedvtelenséget, az életkedv hiányát. Illetve a jól megszokott "a már megint hétfő van" jelensége látható.
A kérdésem a következő: Mi a francért van ezeken a posztokon több ezer like, vagy szív? Ilyen sokan utálják a munkájukat, amiért nem tesznek semmit, inkább vigyorognak rajta?
#11 Nem tudom, te szereted direkt fogalmatlannak mutatni magad? Szövegértési készség... Régen MÁR VOLT FACEBOOK ELÉRHETŐSÉGEM, amit már említettem korábban.
#12 Ebben is egyetértünk, ez is idegesítő, de még nem káros viszont szerintem, kivéve ha nyilvánosan kibeszélnek.
Évek óta töröltem magamat fészbikröl. Pedig az elsők kőzött regisztráltam.
Csak ajánlani tudom, sőt.
Ingerszegényebb egy napom? Igen.
Van hátránya? Igen.
Viszont amiket itt írnak meg amiről a kérdés is szól, legalább az nem szennyezi a mentális egészségemet.
Nem beszélve arról, hogy a fészbuk és társai olyan művalóságot képesek teremteni, hogy az már rossz értelemben használva "profizmus". És sokan dagonyáznak és per hazudnak a művalóságban, amit ráadásul kedvükre alakíthatnak.
Ennek a mindenki fészbukozik sztorinak meg meglesz a böjtje.
Mit gondoltok, miért romlik a 14 - 30 közötti korosztály szövegértése, meg ilyen-olyan készségei?
Az emberi kapcsolatok elrohadásáról nem is beszélve?
Z generációs vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!