Mi a fontosabb számodra, az élmények vagy a tárgyak?
Mindenhol azt írják, hogy élményeket gyűjtsünk ne tárgyakat blabla... Igaz, hogy a tárgyakat nem visszünk magunkkal a sírba, de az emlékeket sem! Az emlékek is megfakulnak. 5 évvel ezelőtti nyaralásra alig emlékszem, kb. az a jó benne, hogy eltudom mondani, hogy itt meg ott voltam. Nagyon divatos, drága tárgyaim sincsennek, de ha választani kéne, hogy pl. 1,5 millió utazásra, vagy 1,5 lakberendezésre akkor az utóbbit választanám. Nem gondoljátok, hogy a mai társadalom túlértékeli az utazást és azt sugalják, hogy kb. csak az él aki jön megy? Aki nem vágyik erre az egy besavanyodott káposzta szerintük. Szerintem ha a kórházi ágyamon fekszem 80 évesen nem leszek attól boldogabb, hogy Indozéniában lubickoltam 20 éve miközben egy unott, flegma stílusú ápolónő mossa a fenekem.
Az utóbbi 20 évben látom nagyon felkapottnak az utazást, szerintetek is ennyire létfontosságú?
És nyilván ezek az emberek lenézik azt, aki nem engedheti meg magának azt, hogy minden héten utazgasson, mert nincs annyi pénze. Nyilván mondjuk a csúcsgazdagok megengedhetik maguknak, hogy akár naponta utazzanak. Akkor is, ha nem élvezik az egészet, csak divatból és trendiségből csinálják, mert nekik muszáj elkölteni a pénzt, különben nem is emberek..
Az, hogy valaki mondjuk egy évben 1-szer, vagy 2-szer elutazik valahova, az teljesen rendben van, de mondjuk napi szinten, vagy heti szinten feleslegesnek tartom az utazgatást, pláne ha minden egyes utazásáról a pofájába nyomja az agyonszerkesztett képeit az Insta-közösségének.. Az, hogy az emberek nagy részét nem érdekli, hogy Kisbékás-Alsón volt megint, az mindegy is... Ha meg nem lájkolja valaki a képüket, akkor megsértődnek..
Ezért kell fotózni
Bár azt sem tudod magaddal vinni
Ezért nincs értelme semminek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!