Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen szemétségeket csinált...

Milyen szemétségeket csinált meg veled az autósoktatód?

Figyelt kérdés

Pont a napokban gondolkoztam el rajta, hogy 20 évvel ezelőtt, 20 éves fiatal lányként mennyire nem mertem kiállni magamért.

Engem konkrétan vert. Egy akkor kb negyvenes férfiról beszélünk. Bármit elrontottam, már repült is az anyósülésről a hátbaverés, hogy majd' lefejeltem a kormányt, de ha jól csináltam valamit, akkor is combon, hátba, vállon vagy oldalba vert.

Mivel nyáron jártam, rövidnadrágban, már lila volt a jobb combom.

Én már úgy féltem vezetni, hogy sokszor nem találtam meg a féket se az idegességtől, akkor olyan satut nyomott, hogy majd' kiszálltunk a szélvédőn, és üvöltött velem, mint a sakál, hogy tönkreteszem a kocsiját, majd kifizetem.

Vagy csak simán gúnyolódott, ahelyett, hogy elmagyarázta volna, amit nem jól csináltam.

A fiúkat pofozta is, de senki még csak vissza sem szólt neki.

Anyuék elég szigorúak voltak ebben a kérdésben, hogy nekem ennél az embernél kell jogsit szerezni, velük se mertem szembeszállni.

De becsületére legyen mondva, hogy aztán elsőre meglett a jogsim.

2024. febr. 11. 20:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Akkor feliratom magam varolistara de akkor se megyek agressziv f-szhoz
2024. febr. 13. 20:27
 22/25 A kérdező kommentje:

Ő szakmailag nagyon magasan a topon volt, és korrekt is, ha már látta, hogy tudod.

Azt nem szerette, ha nála akartál megtanulni vezetni, a kezdő bénázásokhoz nagyon nem volt türelme. Ha valaki úgy ment oda, hogy már tudott vezetni, csak vizsgázni akart, azokhoz egy ujjal sem nyúlt, velük jófej volt.

És engem sem püfölt már, mikor kezdtem belejönni. Elsőre át is engedett, nem szívózott.

És nem, nem tett ajánlatot sem! Ilyen értelemben is korrekt volt.

2024. febr. 13. 21:06
 23/25 anonim ***** válasza:
Ez valóban úgy van. A legtöbb nem szereti ha nála akarsz megtanulni vezetni. Mondjuk nem tudom minek megy az ilyen autós oktatónak. Sajnos a pénzt szeretik de dolgozni már nem akarnak. Valakit megtanítani nulláról az sok meló az a bajuk. Még ha oda mész és elmondod nem vezettél a legtöbb hülyének néz. Mintha nem büntetne hülyére a rendőr ha elkap jogosítvány nélkül forgalomba úgy csinálnak. Vagy ha balesetet csinálsz jogosítvány nélkül akkor még nagyobb büntetést kapsz. Csak náluk lehet hivatalosan vezetni erre fel vannak háborodva hogy nem tud valaki. Nagyon nevetséges sajnos. Ez az autóvezetés oktatás is nagyon el van rontva ebben az országban úgy ahogy minden más is.
2024. febr. 13. 22:02
 24/25 anonim ***** válasza:

Enis ugy mentem hogy sose vezettem. Nem volt autonk hogy vezettem volna? Azet megyek oda hogy megtanuljak vezetni es azert fizetek hogy megtanitson

Az ilyenekrol olyan negativ ertekelest kell irni hogy becsodoljenek, nevtelenul ocsarolni kell oket amig be nem csodolnek

2024. febr. 14. 06:18
 25/25 anonim ***** válasza:
Komolyan mar azert kell hálásnak lenni mert jol viselkedik az oktato? Itt tart a vilag? Vicc az egesz. Ennek alapnak kene lennie. Jobb is hogy nem szulettem lanynak meg csak azt kellett volna hogy megeroszakoljon egy ilyen vadbarom
2024. febr. 14. 06:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!