Milyen szemétségeket csinált meg veled az autósoktatód?
Pont a napokban gondolkoztam el rajta, hogy 20 évvel ezelőtt, 20 éves fiatal lányként mennyire nem mertem kiállni magamért.
Engem konkrétan vert. Egy akkor kb negyvenes férfiról beszélünk. Bármit elrontottam, már repült is az anyósülésről a hátbaverés, hogy majd' lefejeltem a kormányt, de ha jól csináltam valamit, akkor is combon, hátba, vállon vagy oldalba vert.
Mivel nyáron jártam, rövidnadrágban, már lila volt a jobb combom.
Én már úgy féltem vezetni, hogy sokszor nem találtam meg a féket se az idegességtől, akkor olyan satut nyomott, hogy majd' kiszálltunk a szélvédőn, és üvöltött velem, mint a sakál, hogy tönkreteszem a kocsiját, majd kifizetem.
Vagy csak simán gúnyolódott, ahelyett, hogy elmagyarázta volna, amit nem jól csináltam.
A fiúkat pofozta is, de senki még csak vissza sem szólt neki.
Anyuék elég szigorúak voltak ebben a kérdésben, hogy nekem ennél az embernél kell jogsit szerezni, velük se mertem szembeszállni.
De becsületére legyen mondva, hogy aztán elsőre meglett a jogsim.
2010-be csinaltam a jogsit, teljesen normalis volt az oktato
Viszont azota se vettem autot es nem is vezettem egy percet se 🤣
Szoval van jogsim, de vezetni nem tudok🤣
Hu b+ kerdezo, az ilyet fel kellett volna jelenteni a g3cibe
Miaz hogy pofanver?? Amikor te fizetsz neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!