Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen szemétségeket csinált...

Milyen szemétségeket csinált meg veled az autósoktatód?

Figyelt kérdés

Pont a napokban gondolkoztam el rajta, hogy 20 évvel ezelőtt, 20 éves fiatal lányként mennyire nem mertem kiállni magamért.

Engem konkrétan vert. Egy akkor kb negyvenes férfiról beszélünk. Bármit elrontottam, már repült is az anyósülésről a hátbaverés, hogy majd' lefejeltem a kormányt, de ha jól csináltam valamit, akkor is combon, hátba, vállon vagy oldalba vert.

Mivel nyáron jártam, rövidnadrágban, már lila volt a jobb combom.

Én már úgy féltem vezetni, hogy sokszor nem találtam meg a féket se az idegességtől, akkor olyan satut nyomott, hogy majd' kiszálltunk a szélvédőn, és üvöltött velem, mint a sakál, hogy tönkreteszem a kocsiját, majd kifizetem.

Vagy csak simán gúnyolódott, ahelyett, hogy elmagyarázta volna, amit nem jól csináltam.

A fiúkat pofozta is, de senki még csak vissza sem szólt neki.

Anyuék elég szigorúak voltak ebben a kérdésben, hogy nekem ennél az embernél kell jogsit szerezni, velük se mertem szembeszállni.

De becsületére legyen mondva, hogy aztán elsőre meglett a jogsim.

2024. febr. 11. 20:02
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
63%

2010-be csinaltam a jogsit, teljesen normalis volt az oktato

Viszont azota se vettem autot es nem is vezettem egy percet se 🤣

Szoval van jogsim, de vezetni nem tudok🤣

2024. febr. 12. 07:42
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Hu b+ kerdezo, az ilyet fel kellett volna jelenteni a g3cibe

Miaz hogy pofanver?? Amikor te fizetsz neki?

2024. febr. 12. 07:44
 13/25 Oldfire ***** válasza:
0%
Bizony előfordul ilyen vezerés oktatás közben. Sőt, a lányokat meg is fektetik. Azzal az, hogy segítenek a vizsgán. A sok libuska meg beveszi....
2024. febr. 12. 07:57
 14/25 anonim ***** válasza:
50%
Nekem nincs jogsim, de a kollégiumi szobatársaim jártak oktatásra, ennek már 25 éve. Többen egy bizonyos oktatót emlegettek, aki tapogatta a fiatal lányokat. Simogatta őket meg ajánlatokat tett nekik. Egy vén fószer volt, büdös és fogatlan.
2024. febr. 12. 08:55
 15/25 anonim ***** válasza:
58%
30 éve volt, fiatal nő voltam. Nem ment a tolatva beállás két autó közé, ezt gyakoroltuk a rutinpályán. Az oktató megunta, és feltekerte az ablakot (nyár volt, kánikula), és elkezdte a kocsiban nyomatni a fűtést. Mondván, hogy akkor biztosan hamarabb megtanulom, ha ez a bünti.
2024. febr. 12. 16:19
 16/25 anonim ***** válasza:
Ki dobtam sok pénzt és meg se lett. 2 úgy beszélt mint a kutyával azt gyorsan otthagytam. Harmadik is bunkó lett egy idő után de nem annyira. Az lehúzótt jó sok órával. Sajnos sokatt vettem mert reménykedtem de kár volt. Kénytelen voltam feladni már nem bírtam fizetni sajnos. Szóval nekem sincsenek jó tapasztalataim. Szerintem ha kapcsolatok nélkül megy az ember random emberhez akkor azt nehéz megcsinálni nagyon. Az biztos hogy újra nem kezdem. Inkább el vagyok jogosítvány nélkül is.
2024. febr. 13. 15:59
 17/25 anonim ***** válasza:
Én kapcsolatok nélkül mentem autósiskolába, az volt a lényeg hogy a munkahelyemhez közel legyen, beiratkoztam és annyi
2024. febr. 13. 16:30
 18/25 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam hogy kapcsolatok kellenek hogy beíratkozz, meg persze lehet szerencséd és lehet ki fogsz egy normális embert. De általában az oktatók nagy része szr ember. És csak akkor lesz veled normális ha kapcsolatok útján kerülsz hozzá. Persze lehetnek kivételek, lehet szerencséd. De ha nincs hát szeled, senki nem áll mögötted, csak úgy mész egy iskolába akkor nagy eséllyel szenvedés lesz a jogosítvány és irdatlan mennyiségű pénz. Ha sikerül vagy meg se lesz. Ha te nem így jártál akkor örülök neki és adj hálát a sorsnak. Ellenségemnek sem kívánok olyan szemét oktatókat akiket én kifogtam. Sajnos a legjobbnak mondott oktatók el sem vállaltak.
2024. febr. 13. 16:50
 19/25 anonim ***** válasza:
Csak azt nem tudom ha elterjed a híre hogy szarok az oktatók hogy miért nem mennek csődbe? Miért mennek hozzá tanulók? Én biztos nem mennék olyanhoz aki agressziv barom
2024. febr. 13. 17:57
 20/25 anonim ***** válasza:
Mert aki nagyon jó ahhoz nehéz bekerülni olyan sokan vannak nála. És a legtöbb ember mindenáron akar jogosítványt így nyilván a rossz oktatónak is lesz tanulója. Kevés az oktató a tanuló meg sok.
2024. febr. 13. 18:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!