Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csinálnátok a helyemben?

Mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki megtetszett a társaságból. Klappolunk is személyiségileg. Amikor vele vagyok felszabadultan érzem magam. Elmentem az illetővel egy randira, ami szintén csodás volt. Sajnos azonban még egyetemre járok és mellette dolgozom is és kb aludni alig van időm. Az egyetemet az utóbbi időben tehernek érzem.. hogy ilyen dolgokat nem lehet miatta csinálni, mint pl az ismerkedés/randizás mert 14 bejárós órám van. Már korban is ott vagyok hogy jó lenne valaki (24éves vagyok). A körülöttem lévők ennyi idősen mind házasodnak és babáznak. És én sem szeretnék kifutni az időből.

febr. 9. 08:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
39%
Most babáznak, utána meg elválnak, amikor te fogod kezdeni a babázást. Én inkább ez utóbbit választanám a helyedben. Nem futsz ki, van, aki 40 évesen vállal gyereket.
febr. 10. 10:36
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Elvégezném az egyetemet.Nem tudom mire jársz és mennyi van még hátra,de egy átlagos alapképzéssel számolva,ha most is kezdted,akkor van még hátra 2.5-3.5 éved, tehát legkésőbb 27-28 éves korodra "szabad vagy". Szerintem még akkor is bőven van időd és lehetőséged párt találni és családot alapítani.

Én egy pasiért se hagynám ott az egyetemet.

febr. 10. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!