Megengedjem, hogy nálam aludjon?
Ne engedd!
Ki akar(nak) rabolni, esetleg meg is kötöz(nek) (tapasztalat.)
Én nem facebookon, de egyszer bedőltem egy ilyennek. Feljött a csaj, de egyszer csak csengettek. Mondta, hogy kinyitja az ajtót. Kinyitotta, azt mondta nem volt ott senki. (hazudott, mivel beengedte a férfi rablótársát.) Visszajött a csaj, egyszer csak ott volt egy férfi aki lefogott. (nagydarab volt.) Egy székre ültettek, és odakötöztek, lábaimat kezeimet, kötéllel, majd ragasztószalaggal. Számat valami ronggyal betömték, és beragasztották. Mhpmhpmh - ilyen hangokat tudtam csak kiadni. És kiraboltak, otthagytak megkötözve. Szerencsére sikerült kiszabadulnom, mentem is a rendőrségre, hogy kirabolt egy férfi és egy nő, és megkötöztek. Elkapták őket.
1. Erőszakos.
2. Felelőtlen.
3. Ha sor is kerülne erre, az intimitás nem minden!
4. Benne van az is, hogy terepszemlét tart később elkövetni szándékozott bűncselekmény okán.
A fenti gondolatmenet mentén én nem engedném, hogy ilyen rövid és felületes ismeretséggel a hátunk mögött nálam aludjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!