Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megengedjem, hogy nálam aludjon?

Megengedjem, hogy nálam aludjon?

Figyelt kérdés
A facebookon megismerkedtem egy nővel. Én férfi vagyok. Budapesten lakom. Ő vidéken. Még nem láttam élőben. Jön Budapestre rokonhoz, de inkább akkor nálam aludna. Így, hogy még nem is találkoztunk bele merjek menni ebbe?
2024. febr. 8. 13:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Mondd neki, hogy vacsorázhattok együtt, vagy csinálhattok valami közös programot, de egyelőre neked ez a tempó így gyors.
2024. febr. 8. 14:22
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Aludjon a rokonánál. Amúgy ha TE nem lennél, hol aludna?
2024. febr. 8. 14:33
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert simán benne van a pakliba, hogy nem fog igazán tetszeni neked, vagy te neki, szóval ez így nem volt túl okos ötlet tőle.
2024. febr. 8. 15:23
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nőhöz képest ez iszonyat rámenős. Én anyagi hátsó szándékot sejtek. Pl tolvaj, vagy egyből már ott is akar maradni, vagy pénzzel lehúzni. Ez fura és túl merész egy nőtől.
2024. febr. 8. 16:46
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne. Ki tudja mit akar…
2024. febr. 8. 18:33
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ki akar rabolni. A kanija kint fogja varni őt.
2024. febr. 8. 19:36
 17/18 anonim válasza:
100%

Ne engedd!

Ki akar(nak) rabolni, esetleg meg is kötöz(nek) (tapasztalat.)

Én nem facebookon, de egyszer bedőltem egy ilyennek. Feljött a csaj, de egyszer csak csengettek. Mondta, hogy kinyitja az ajtót. Kinyitotta, azt mondta nem volt ott senki. (hazudott, mivel beengedte a férfi rablótársát.) Visszajött a csaj, egyszer csak ott volt egy férfi aki lefogott. (nagydarab volt.) Egy székre ültettek, és odakötöztek, lábaimat kezeimet, kötéllel, majd ragasztószalaggal. Számat valami ronggyal betömték, és beragasztották. Mhpmhpmh - ilyen hangokat tudtam csak kiadni. És kiraboltak, otthagytak megkötözve. Szerencsére sikerült kiszabadulnom, mentem is a rendőrségre, hogy kirabolt egy férfi és egy nő, és megkötöztek. Elkapták őket.

2024. febr. 8. 22:55
 18/18 anonim ***** válasza:

1. Erőszakos.

2. Felelőtlen.

3. Ha sor is kerülne erre, az intimitás nem minden!

4. Benne van az is, hogy terepszemlét tart később elkövetni szándékozott bűncselekmény okán.

A fenti gondolatmenet mentén én nem engedném, hogy ilyen rövid és felületes ismeretséggel a hátunk mögött nálam aludjon!

2024. febr. 10. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!