Mit tegyek? Ez csak nekem furcsa?
15 eves hugom szerelmes a növerünk 30 eves pasiaba.
Az a baj hogy nem csak szerelmes de ferre erthetetlen jeleket küld neki, pl van hogy megfogja a kezet hosszan atöleli mikor növerem nem latja,mindig a közeleben van ha itt van. ilyeneket csinal.
Nem akarok balhet de egyre jobban nyomul ra.

Vedd elő a popcornt és dőlj hátra!
Még pár év és rájösz mitörtént.
22 az a baj hogy tudom mi törtenik, szova is tettem a hugomnal mikor kettesbe voltunk, erre megfenyegetett hogy ha el merem mondani a növerünknek ezt akkor elmond a szüleinknek valamit rolam amit nem szeretnek.
De szerintem nem is hinne el a növerem.

Vedd videóra és mutasd meg nekik 2jüknek azzal, hogy amennyiben még 1-szer előfordul, már nem nekik, hanem a nővérednek fogod átküldeni a videót.
És mentsd el máshová is, nehogy hozzáférjenek és kitöröljék!

És mégis milyen vonatkozásban tartozna ez a rendőrségre? Megkérdeznék hogy történt-e bántalmazás, erőszak, leitatás, bekábszizás vagy küldtek-e egymásnak meztelen fotókat, ha meg nem, akkor mégis mi a fenét akarnak tőlük, van neki apja/anyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!