Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Ez csak nekem furcsa?

Mit tegyek? Ez csak nekem furcsa?

Figyelt kérdés

15 eves hugom szerelmes a növerünk 30 eves pasiaba.

Az a baj hogy nem csak szerelmes de ferre erthetetlen jeleket küld neki, pl van hogy megfogja a kezet hosszan atöleli mikor növerem nem latja,mindig a közeleben van ha itt van. ilyeneket csinal.

Nem akarok balhet de egyre jobban nyomul ra.

2024. febr. 7. 17:37
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
88%

"mikor növerem kimegy egyböl hugom ra maszik a sracra meg igy "piszkaljak egymast""

Ha te látod ezt, miért nem teszed szóvá? Ott helyben, és aztán előttük a nővérednek. A háta mögött megy az egész?

2024. ápr. 11. 21:36
 12/34 anonim ***** válasza:
95%
Jelezd a nővérednek. A férfival is baj van, vagy inkább vele van a nagyobb baj. A nővéred nem ezt érdemli.
2024. ápr. 12. 05:33
 13/34 A kérdező kommentje:
Csak akkor meg en leszek a szemet hogy miket terjesztek roluk, aztan mindkettö le tagadna ugyis hogy ahh nincs is semmi csak piszkaltuk egymast...
2024. ápr. 12. 15:21
 14/34 anonim ***** válasza:
78%
Most nem azért, de mégis milyen szinten lehet vak és süket a nővéred, ha nem érzi hogy "izzik a levegő" a hapsija és a huga között :D És ha a hugica egyszer majd anyaszült meztelenül fog rámászni arra a "srác"-ra (30 éves vagy mennyi?), az nyílván nem fogja lekergetni magáról, onnét már nem lesz megállás, csodás kis háromszög lesz az.
2024. ápr. 12. 15:49
 15/34 A kérdező kommentje:
A növerem egyatalan nem veszi eszre sajnos. Hat ja lehet az lesz a következö...
2024. ápr. 12. 16:09
 16/34 anonim ***** válasza:
85%

Leülsz a kishúgoddal, és eligazítod, hogy hogyan NEM ILLIK viselkednie.

S hogy lehet, hogy tetszik neki a leendő sógora, de állítsa le magát, mert ő a nővéreteké.

Ilyen csak a proliknál divat, és egyes kisebbségeknél.

A pasas meg félreérthetetlenül tartson távolságot, akkor is, ha legyezi a hiúságát.

Egyáltalán nem biztos, hogy nem vette észre a nővéretek.

2024. ápr. 18. 20:46
 17/34 anonim ***** válasza:
43%

Na, majd, amikor a húgocskád félig nyitott fürdőköpenyben vonaglik ki a fszobából, és elsuhan a sógorod mellett..

Jobb ha már most keményen lerámolod.

A sógor meg ne járjon oda jó ideig.

2024. ápr. 18. 20:48
 18/34 anonim ***** válasza:
30%
Ha ez igaz, akkor elég nagy gond, hogy itt kell kérdezősködnöd mit tegyél.. Kivéve ha, te is 15 éves vagy mint a húgod, mert akkor megértem, hogy még nem vagy azon a szinten, hogy felfogd a dolgokat.
2024. ápr. 18. 23:37
 19/34 anonim ***** válasza:
6%
Hát csak azt tanácsolom hogy kicsit gondolkozzál mit lehetne tenni, mielőtt egy életre összeveszik a kiccsalád..
2024. ápr. 18. 23:39
 20/34 A kérdező kommentje:

En 16 vagyok de ennek nem sok jelentössege van.

Nem tudom mit lehetne tenni,de ennek szerintem se lesz jo vege.

2024. ápr. 19. 12:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!