Férfiak, milyen oka lehet, ha egy férfi folyton nézi a nőt, de nem megy oda, nem kezdeményez?
Ez így igaz.
Én férfiként 4 éve nem találok társat.
Ha most hirtelen valaki kezdeményezne velem, szinte el sem hinném.
Tuti, hogy zavarba lennék, és meglepődnék, hogy egyálltalán kellek valakinek én is.
Ha egy kicsit csinosabb, szebb arcú, akkor meg kifejezettrn azt hinném, hogy csak megsajnált,és eljátsza, hogy szimpatikus vagyok neki.
Sajnos ez van.
Légy türelmes a férfivel kedves kérdező, mert szerintem piszkosul megvan íjedve.
Ő maga sem gondolta volna, hogy egy csinos szép nő szóba áll vele.
Remdben.
Áprilisban? Hamarabb nem tudsz vele valamiféle kapcsolatba kerülni?
Sehogy nem lehet őt megközelíteni??
Akkor a rendezvényre már egy párként mehetnétek.
Háát.
Ha ő egyértelműen tudja, hogy tetszik neked,akkor innentől kezdve tényleg rajra a sor.
Már csak azért is, mert ő a férfi.
Az, hogy te adtál jelet, már ez is nagy dolog.
Ezzel tudni kéne neki élni.
Amit te jelnek gondolsz, azt ő lehet, hogy észre sem veszi, vagy fel sem fogja, hogy az egy jel, vagy akár nem tud/mer arra gondolni, hogy tényleg jelnek szánod, bármi lehet.
Értsétek már meg, hogy a jelekkel az a gond, hogy akármennyire szeretnétek is, hogy az a másik számára egyértelmű jelentéssel bírjon, attól még a másik nem ugyanabból a szótárból tanulta a jeleid értelmezését, mint te. Egyáltalán nem biztos, hogy érteni fogja, hogy az egy jel volt és még kevésbé, hogy mit üzentél vele.
"mondtam neki, hogy már máskor is kerestem, hátha látom. Ha ez nem egyértelmű, nem tudom mi lenne az."
Olvasd el, hogy miket írt a #24-es. Vannak olyan emberek, akik el sem tudják képzelni, hogy valakit érdekelnek. Még, ha mondasz is neki ilyen kedves dolgokat, akkor is könnyen letudja annyival, hogy úgyis csak kedves akartál lenni, nem gondolod komolyan.
Ne jeleket adj, hanem mondd azt, hogy itt a számom, hívj fel, hogy folytathassuk akkor is, ha itt nem találkoznátok újra.
Az egyéb jelek és a majd magától vagy lép, csak önámítás.
Tessék, egy kis "szakirodalom" a témában:
https://www.youtube.com/watch?v=K1_-kS1N3KY
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!