Férfiak, milyen oka lehet, ha egy férfi folyton nézi a nőt, de nem megy oda, nem kezdeményez?
Ez álltalában így van.
Aki nem akar ismerkedni, azoknak jön össze álltalában, meg akinek felesége van.
Aki akar, meg szeretne, annak meg nem jön össze.
Ez a Mörfi bátyánk műve.
Ez nem Mörfi műve, hanem a sajátod. Aki nem akar ismerkedni annak azért jön össze, mert nem stresszeli magát rajta, nem él-hal, hogy végre összejöjjön.
Aki akar, annak is összejön, csak akkor nem, ha érzik rajta, hogy minden áron akarja, hogy nagyon szenved, hogy senkinek nem kell és nyilván nem véletlenül.
Ha meg se próbálod, úgy biztos nem jársz sikerrel. Ha megpróbálod, akkor legalább 50%-kal több esélyed van, mint ha nem is próbálkoznál. Lehet, hogy nem fogsz sikerrel járni, de legalább megpróbálod. Van akinek már ez is szimpatikus. Az senkinek nem szimpatikus, hogy meg se próbálod megszólítani a csajt.
Ha keseregsz is mellé, hogy senkinek nem kellesz, meg kritizálod a nőket, az pláne nem lesz vonzó.
Próbálj társ nélkül is teljes, érdekes, elégedett életet élni. Csinálj olyan dolgokat, amiket élvezel és adj esélyt másoknak, hogy részt tudjanak ebben venni, ha akarnak és őket is érdeklik azok a dolgok, amik téged.
Az hogy az életed csak róluk szóljon és ők megmentsenek téged nagyon kevesek számára vonzó - és általában ennek nem is szokott jó vége lenni, még ha valaki bevállalja is.
23.
Alapvetően teljesen igazad van, csak az a baj, hogy ezeket könnyű mondani, nagyon nehéz megvalósítani.
Főleg, ha az ember nem néz nagyon szuperül ki, és nem kell senkinek már évek óta.
Akkor miből merítsen az ember erőt és megújulást?
Nő nélkül teljes életet élni ??
Az elég nehéz. Mindenhez társ kell, ha az ember jól akarja magát érezni.
Egyedül sétáljak a Margit szigeten? Egyedül menjek szinházba, vagy moziba?
Nagy baromság lenne.
Bohócot csinálnék magamból.
Eleve az, hogy ha olyan férfiak társaságában vagyok akik mellett van nő, én hozzájuk képest kevesebbnek érzem magam.
Mindenképp kevesebb vagyok náluk, mert a nő, az egy nagyon nagy dolog.
Óriási dolog.
Felnézek rájuk, hogy nekik sikerült az ami manapság szinte a lehetetlen kategória.
Egyébként a nőket nem kritizálom. Eszem ágában sincs. Felnézek rájuk, hisz a nő egy kincs. Egy igazi drágakő. Egy 9gazi gyémánt.
Tisztelem őket, hisz ők a társkeresés kulcsai.
Tőlük függ minden.
A férfi kiválaszthat egy nőt, de minden esetben a nő dönt. Az ő kezükben van a döntés joga, és ez teszi őket naggyá, csodálatossá, fontossá.
Én ha azt hallom a híradóban, hogy a 35 éves Józsi, nagyon megverte a 28 éves feleségét, én azonnal sírva fakadok.
Bőgök mint egy 10 éves kisgyerek.
Hogy lehet egy nővel ilyet csinálni?
Azonnal felakasztanám, ha lenne nálunk halálbüntetés.
22#
Valószínű érdekled őt, de túl félénk.
Nem volt még sok sikere a nőknél, ezért nincs önbizalma, fél a csalódástól, fél a nőktől.
Olyasmi amit a 24 ír.
Sok pasi #28-29 Sok pasi nem mer hinni magában és abban, hogy érdemes próbálkoznia. Még ha megteszi, akkor is fél, hogy csak szánalomból állsz szóba vele, valójában le akarnád rázni őt.
Segíthet ilyen helyzetben, ha egy picit besegítesz neki a kezdeményezésbe.
Pl. Odamész te, ha ő nem teszi, magadtól jelzed, hogy örültél a múltkorinak, hiányoltad, stb.
Még ezekbe is simán bele tudja látni valaki, hogy csak szánalomból mondod, nem gondolod komolyan.
Akár a telefonszám cserét, vagy a kávé meghívást is kezdeményezheted te, hogy ne neki kelljen és így nagyobb eséllyel összejön a következő, talán komolyabb beszélgetés, ami kevésbé múlik a körülményeken, hogy megvalósul-e és közben eltűnik-e.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!