Facebook csoportokban szerintem tudsz olvasgatni és kérdezgetni Dániáról, az internet korában élsz, és ANGOLUL is tudsz, akkor meg angol fórumokra is írhatsz.. Internet korában úgy írod le ezt, mintha sose tudhatnád meg, és nem léteznének emberek, akik megjárták a Dániát.
febr. 1. 20:30
12/16 anonim válasza:
Ha nagyon jó az angolod (C1? C2?), akkor biztos találsz magadnak bármelyik európai országban olyan munkát, hogy ne kelljen ingyen szállást biztosító munkát keresned, mert találsz olyan munkát, hogy a béredből tudsz bérelni. Eleinte esetleg olcsóbb helyet, szobát, később, ha már megszedted magad a nagyon jó angolod révén, esetleg még tanultál is valamit angolul az adott idegen országban, akkor egy drágábbat.
febr. 2. 10:00
13/16 A kérdező kommentje:
Utána nézek,de ahány ember annyi féle.
Nekem magyar ismerősöm volt kint.
Hát igen,de első hónapig hol lakok míg megkapom az első fizetésem...
febr. 2. 10:07
14/16 anonim válasza:
Magyarországon még nem volt egy munkahelyed se? Ha igen, ha nem, ha a kezdőtőke megszerzése csak a gond (hol lakok míg megkapom az első fizetésem?), dolgozz egy vagy két hónapot Magyarországon, mindegy, hogy mit. Vagy ha neked nem mindegy, hogy mit, akkor keress az igényeidnek és a nagyon jó angolodnak megfelelő állást, dolgozz, összerakod a kezdőtőkét. Tényleg csak egy vagy két hónapról van szó (nem tudom mondjuk, mekkora kezdőtőkére van szükséged), ami azért is fontos lehet, mert Magyarországon három hónapos próbaidő van, elköteleződés és következmények nélkül bármikor leléphetsz. És irány a külföldi életed.
febr. 2. 10:25
15/16 anonim válasza:
Az hogy beszel angolul, nem kiemelkedo teljesitmeny, hanem alap dolog. Ez csak arra jo hogy minimalber helyett minimal +200 eurot kapjon. Szakma/tapasztalat kell, angolul beszelo bevandorlobol 10 van minden utcasarkon.
A kezdotoke meg ne a hol lakok elso fizuig legyen. Alberlet, plusz kaucio, plusz kaja, kozlekedes, stb. Es vesztartalek!!!! ALberletet nem kapsz csak a 2 szep szemedert, tehat ne mindig szamoljatok azzal hogy elso fizu = lakas.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!