Hova mennél nagyon jó angol nyelvtudással dolgozni?
Dánia vagy Hollandia jutott eszembe.
De tudtommal Hollandiában nagyon nehéz szállást találni,vagy olyan munkát ami ad szállást.
Dániáról nem igen tudok sokat.
Döntés előtt állok,amolyan most vagy soha előtt.
Koromból kifolyólag IS.
írországban vagyok, de itt húzós ám elindulni....
Én maradok is itt.
Kevés helyen nehezebb szállást találni a kontinensen, mint Hollandiában. Írország pont ilyen hely, legalábbis Dublin környékén.
Hollandia keleti és északi részén szerintem nincs akkora lakhatási válság egyébként. Ezeken a helyeken viszont sokszor jobban kell a holland nyelvtudás is, mert kevésbé multikultik, főleg a kisebb települések.
Mivel szeretnél foglalkozni?
Írországban durva a lakáskrizis, egy hirdetést egy hét alatt 150.000+ néznek meg. Nem, nem irtam el. Es ez meg nem is Dublin vagy mas nagyváros. Persze nem lehetetlen, de vagy kell aki befogad vagy vastag pénztárca Airbnb-re.
De ami meg fontosabb, hogy mit fogsz dolgozni? Mert ilyen betanitott minimálbéres munkával nem leszel sokkal elébb.
Nekem csak az angol megy,de az mocskosul jól.
Úgyhogy esélyem sincs német ajkú országba menni.
Aztán olyan ország kéne ami EU,és nem olyan hogy haza is küldenek azon nyomban...
Nem két napra mennék,hanem élni.
Úgyhogy szűk a kör.
Bármilyen munka jó lenne,kivéve a gyári.
Szakmám van,de itthon nem képeztek ki igazán.
Nem fogok PLC programozást művelni,mert nem tudok.
Ott meg elvárás.
Sőt ökölnyi méretű NKJ-t se fogok cserélni,mert ahhoz is külön végzettség kell.
Úgyhogy a szakmám felejtős.
Nem egeszen. En sem a szakmamban dolgozom itt, igaz otthon sem az volt.
Kb hobbi szinten ertek a gepekhez, es az alapjan kaptam melot. Nem a papirt neztek, bar igaz, nekem van 20 ev munkatapasztalatom kulombozo teruleteken.
Hát remek.
Még mindig tanácstalan a helyzetet.
Bárcsak tudnám mi van Dániában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!