Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni az ilyenekkel?

Mit lehet tenni az ilyenekkel?

Figyelt kérdés

Majd' megszakad a szívem.

Az előbb mentem el egy csapat utcagyerek mellett, akik így, este, a sötétben, a hideg utcán álldogáltak, falták a pufi kukoricát, látszott rajtuk, hogy nagyon éhesek, és hát valószínűleg be voltak mindenezve, mert egyik se nagyon tudta, hogy merre tántorog arccal.

És ami a legszívettépőbb: volt köztük egy tízévesforma kisfiú is, akinek a nagyobbak azt mondták, hogy te már ne igyál, mert az előbb hányingered volt, és ahogy elmentem mellettük, a kisfiú megérintette a karomat, úgy mondta NEKEM, hogy "de már nincs hányingerem, ANYA!"

A szanaszét cuccozott kisfiú még a hallucinációjában is az anyukáját hívta!

Ezeknek anya és apa kéne, meg ilyenkor otthon meleg vacsora, utána meg fürdés és alvás.

Nemcsak a gyerekkoruk ment tönkre, hanem az életük is. Már most.

Istenem, ahogy mondta, hogy anya! Látszott rajta, hogy nem gúnyolódik, hanem szentül hiszi, hogy én vagyok az anyja. Anya kéne még neki.

Még most is könnyezem.

Igen, ez sorsod-Borsod.

2024. jan. 31. 17:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Örülj neki, hogy nem késeltek meg és ezt halálosan komolyan mondom.

Ilyet látok, az utca túlvégére megyek át, nem még sajnálkozok. Szr, igen, de ha belém vágja a nagyobbik, már kamasz a kést, akkor ki vagyok segítve, hogy szr a sorsuk.

2024. jan. 31. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!