Hogy tudnék kikapcsolni?
Ugy érzem, hogy már nagyon a határon táncolok.
A kislányom betegségét nem tudják kideríteni, folyamatosan különböző új tünetek jönnek elő nála. Iskolába járni is ritkán tud emiatt.
A kicsi 1.5 éves, és még sosem aludta át az éjszakát.
Kimerült vagyok. A párommal sem tudok minőségi időt tölteni.
Az agyam is állandóan jár, aggódok, féltem a gyereket, és a legnagyobb is igényelne, de fejben már sehol nem vagyok.
A kislányod feltehetően autoimmun betegségben szenved. Ez a mai, a természetestől nagyon messze elrugaszkodott táplálkozás hozadéka. Az akadémikus orvoslás pedig 17 évvel le van maradva e tárgykörben.
Aludni azért nem tud a kicsi, mert a bélrendszeri diszfunkció (ami az autoimmun betegségek előszobája) egyfajta belső stresszfaktor. A stressz hatására a mellékvese kortizolt termel, ami nem engedi termelődni a melatonin alváshormont. (Te is a stressz miatt nem alszol.)
Sürgős életmód- és étrendváltás lesz szükséges.
Mi lenne, ha a betegséggel és tünetekkel kapcsolatban írnál ki kérdést? Hátha valaki tapasztalt hasonlót.
Bár Dr.Ötös már diagnosztizálta, azért hátha van még másnak is ötlete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!