Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha találkozhatnál bárkivel a...

Ha találkozhatnál bárkivel a világon, akár élő vagy múltbeli személy, kit választanál és miért?

Figyelt kérdés

jan. 29. 11:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Több ilyen is van. Férjem, szüleim, anyai nagymamám, nagybátyám, unokanővéreim, barátnőm. Szerettem őket, nagyon hiányoznak.
jan. 29. 11:47
 2/13 anonim ***** válasza:
72%

Történelmi: Hitler, Sztálin - egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy milyen emberek lehettek

Akit valóban ismerek, ismertem: elhunyt családtagok, jó lenne beszélgetni olyanokról, amiket már csak ők tudnak, mi már nem emlékszünk rendesen sok mindenre

jan. 29. 11:49
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy rokonom öngyilkos lett évekkel ezelőtt, és soha nem derült ki hogy miért. Valószínűleg vele találkoznék.
jan. 29. 12:04
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Papával aki 2 és fél éve halt meg
jan. 29. 12:12
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
4 éve vesztettem el édesanyámat...bármit megadnék hogy újra láthassam.
jan. 29. 12:21
 6/13 anonim ***** válasza:

Első szerelmekkel hogy mi lett velük. Egyik sincs közösségin és a barátok közül se tudnak semmit róluk.

Meg plusz egy másik exem erdekelne még hogy évek mulva hogy néz ki ugyanolyan hülye e mint volt meg ilyesmik.

jan. 29. 12:28
 7/13 anonim ***** válasza:

Az anyai nagyimmal szeretnék találkozni.

A 12. szülinapomon halt meg, idén leszek 2x annyi idős, és nagyon hiányzik, elég nagy űrt hagyott maga után. El nem tudom mondani, mennyire jól esne, ha kaphatnék vele pár órát, egy kiadós beszélgetésre.

jan. 29. 13:36
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha lehetne akkor saját magammal, és azt mondanám neki 6 évesen, hogy a másik osztályba menj másik nyelvre....az alap problémák itt kezdődtek, amik aztán a hátralevő 33 évet megnehezítették.
jan. 29. 14:19
 9/13 anonim ***** válasza:
46%
Ha élt Jézus, akkor vele, hogy lebeszéljem arról, hogy "megváltsa" a világot és áttérítesen másokat. Nem használt semmit a történelemnek az egyház. Vagy ha nem élt, azokkal a barmokkal, akik térítettek a nevében.
jan. 29. 14:29
 10/13 anonim ***** válasza:

Elon Musk: mert tehetség.

Penélopé Cruz: mert egy ismerősömre emlékeztet, mellesleg tetszik is P.

Uma Thurmann: tetszik.

jan. 29. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!